ne öle koştur koştur git dipden 50 puan öle işmi olur...
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
usta 1740 altına salarsa bugün (perşembe) salar cuma yapmaz demişti dikkat edin
unutmayın zayıf halka endeks altın değil.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
zaman yükseliş zamanı nerde o eski ayı piyasasını getirecek düşüşler bulandıra bulandıra indirecekler indikleri gibi çıkacaklar haftaya da aksiyon zor gözüküyor
Para yönetimi-Psikolojik faktör-Trend yönünde poz giriş çıkış öğrenme-Poz sayısı-Disiplin-Tecrübe Sabır-(Kaybeden %98 kazanan%2 ) altın formül yok malesef
başarılı sistem yok sistem dahilinde şıkları geliştirebilen formülü yakalamaz formüle yaklaşabilir
-----
Bildiğim tek şey hiçbirşey bilmediğimdir----
Ben çıkıyorum yola bol şanslar.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
usta 3 ekim sıpanın değilmi altını alakdar edermi çekikleri beklemeden aksiyon başlatırlarmı
Para yönetimi-Psikolojik faktör-Trend yönünde poz giriş çıkış öğrenme-Poz sayısı-Disiplin-Tecrübe Sabır-(Kaybeden %98 kazanan%2 ) altın formül yok malesef
başarılı sistem yok sistem dahilinde şıkları geliştirebilen formülü yakalamaz formüle yaklaşabilir
-----
Bildiğim tek şey hiçbirşey bilmediğimdir----
1775 reverseledim .. scalp yapmadan çıkmaz bu zarar...![]()
2013,00
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri