ulan kan durmuyor aq... gecen hafta gibi olsa ne güzel olur altını alsa 1790 a ordan geçirse 1760 a davul zurna oynatırım valla...
ulan kan durmuyor aq... gecen hafta gibi olsa ne güzel olur altını alsa 1790 a ordan geçirse 1760 a davul zurna oynatırım valla...
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
kombinasyonmu olcak şimdi jeliboss ... evladiyelik için ... double three olmasında diyorum .. double flat falan olsa .. 1720ler gelse diorum ..
2013,00
Para yönetimi-Psikolojik faktör-Trend yönünde poz giriş çıkış öğrenme-Poz sayısı-Disiplin-Tecrübe Sabır-(Kaybeden %98 kazanan%2 ) altın formül yok malesef
başarılı sistem yok sistem dahilinde şıkları geliştirebilen formülü yakalamaz formüle yaklaşabilir
-----
Bildiğim tek şey hiçbirşey bilmediğimdir----
1750 de tepki gelir dedik gelmedi 1758 in üstüne attık yine inanmadık yukarıya 1768 lerde ordan gelirdedik ordanda gelmedi piyasa ile inat öle bişey küskü diye diye küskü ettiler bizi![]()
Para yönetimi-Psikolojik faktör-Trend yönünde poz giriş çıkış öğrenme-Poz sayısı-Disiplin-Tecrübe Sabır-(Kaybeden %98 kazanan%2 ) altın formül yok malesef
başarılı sistem yok sistem dahilinde şıkları geliştirebilen formülü yakalamaz formüle yaklaşabilir
-----
haftaya çinde tatil yazıyor aksiyon yaparlarmı bu saatten sonra
-----
tamm buradan 72/76 araliğina bir satiş gelir bence .
1/4 longun yarısını 1786-1796 da vereceğim ve 1/4 short açacağım aynı yerede.
1/4 ün yarısı kadar yani 1/8 short açmış olacağım toplamda.
1/8 long ile 1/4 short aynı anda açık olacak.
Açacağım shortun stopu 1810 olacak.
Kombinezon gerçek olursa aşağıda shortu bozacağım ve 1/4 long daha olacağım. Toplam longım 3/8 olacak.
Azıcıkta biz zarar yazalım.
1810 geçilirse açtığım 1/4 short stop olacak ve 1835 e 1/8 longla gideceğim.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
hacılar ben size diyim bu altın düşmez boşa bekleşionuz dağılın gidin paranızı kaptırmayın ben gibi...
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri