PASSAT Nickli Üyeden Alıntı
üstad yakın zamanda karışacak 2 ülke var
birinden geçen bahsetmiştim mısır
mısırda öyle bir iç karışıklık olacakki sisi denen pezevenk ülkesine yabancı asker isteyecek ve fiilen işgaline neden olacak
diğeri ise suudi arabistandır.özellikle PRENS BENDER çok önemlidir.diğer kardeşlerinden bir adım önde gidiyor.her dalga oynuyor diğer kardeşlere nazaran abd ve israille iş tutuyor
babaları kral ABDULLAH öldükten sonra suudi arabistan iç karmaşa yaşayacak taht kavgaları başlayacak ve ülke 4 e bölünecek işte o zaman seyredin petrolün durumunu
bakın venezüella ülkesi dünyanın en zengin petrol yataklarına sahip.
abd niye işgal edemiyor veya oyun çeviremiyor.chavezi 30 kere devirdi chaver 31 defa geri geldi
çünkü venezuellanın komşuları ****** değil.
ortadoğuda cetvelle çizilen ve ailelere verilen kukla devletlere sayesinde istediği yerde at koşturuyor şerefsizler
gidin venezuellada yapın bakalım burda yaptıklarınızın aynısını
sıkar değilmi
sabır sabır
PASSAT Nickli Üyeden Alıntı
yavaş yavaş usul usul planları devreye sokuyorlar
dünkü mısır sinada patlama sonrası mısır hükümetinin 3 aylık olağanüstü hal kararı ve abd nin olaya tepkisi ve tutumu
-------------
------------
------------
Üç aylık olağanüstü hâl ilanı
Mısır Devlet Televizyonu, Mısır Cumhurbaşkanı Abdülfettah Sisi'nin, Ulusal Savunma Konseyi'ni acil güvenlik toplantısına çağırdığını duyurdu. Toplantıdan sonra açıklama yapan Mısır Cumhurbaşkanlığı, Sina Yarımadası için 'olağanüstü hâl kararı' çıktığını açıkladı.
Açıklamada, yarımadanın kuzeyi ve merkezinde 25 Ekim Cumartesi günü saat 03.00'ten itibaren geçerli olmak üzere üç aylık olağanüstü hâl ilan edildiğini ve 17.00 - 07.00 saatleri arası sokağa çıkma yasağı konulduğunu duyuruldu. Ayrıca Gazze'ye bağlantıyı sağlayan Refah Sınır Kapısı da kapatıldı.
ABD'den kınama
ABD, Sina'da Mısır ordusuna karşı yapılan saldırıları 'şiddetle' kınadığını açıkladı. ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Jean Psaki, ABD'nin bu saldırıları şiddetle kınadığını, terörle mücadelede Mısır'ın yanında durduğunu ve desteklediğini söyledi. Psaki, "İki ülkenin arasındaki 'stratejik ortaklık' ilişkimizin gerektirdiği gibi bu konuda Mısır'ın yanında duruyoruz" dedi.
petrol fiyatlarıyla ilgili bir tespite bulunmuştum buralar dip diye
bunu donelere bağlamak istiyorum
2015 yılında beklediğim olay kral abdullahın ölümüdür
ardından taht kavgaları başlayacak ve bu yüzden petrol konusu sudilerde sorun oluşturacak
145 dolar olan tepe seviyesinin 2015-2016 yıllarında geçilmesini bekliyorum
bakalım tutacakmı
birde dün yeniay dı grafikte koyduk bakalım yerine tepe çalışacakmı çalışmayacakmı göreceğiz
21 aralık -5 ocak demiştik ne hikmetse 5 ocağa dünkü yüce divan ertleme tarihi oldu
diğeri 27 şubattır
eğer 5 ocağa kadar düşersek ordan 27 şubata long olmak gerekiyoe gibi
önce bakalım bakalım düşecekmiyiz
bol kazançlar
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
Yer imleri