Tekrar uzun, üfe fazla büyük gelmedi, beklenen yakın, saygılar.
850 kısa..oy oyyy..
helal size
800 uzun tekrar...
Konu mbm tarafından (18.11.08 Saat 16:39 ) değiştirilmiştir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Sn Vob_Trader,
Gizlemek özel sebeplerden.
Sn Mbm,
Evet ben Hisse.net'deki sazanım. Sazan olarak bilinmek istiyorum, gerçek adım ve soyadımla değil. Gizlediğim kısım burası.
Bu arada 29.8 shortlara ilave yaptım.
30100-30200 e kadar yukarı hareket bekliyorum, sonrasına bakarız.
29775 kısa en son...al sata girdik demiştim
5 alda 15 satta oldugu için
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
ancak spot 30 umuz 29500 altına düşerse iyi değil, saygılar.
800 uzun bu seferde....
yeter bu kadar 5 in sat vermesini bekleyelim artık..
Çok fena alıyolar, akşama kapanış belkide çok yukarıdan olacak, saygılar.
Spot içinde al sinyali geldi, spot kapanışıda 30000 den aşağıda olmaz görülüyor, saygılar.
Brezilya 500 puan topladı![]()
875 kısaldım......
Şu an 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 konuk)
Yer imleri