abavv
abavv
fileks olay ne..niye uçmuş bu.. haber mi var..bugün ilk ke zbakıyorum olaya..yoldaydım d aüstüme afiyet..maçlar dün akşam itibariyle 12/13... 2 maç bugün..14 tuttsada neşemizi bulsak
BANGA mühim
Pis fake attı yanlız bunlar, 8 kasımda ki konferanstan 1-1,5 ay sonra falan not arttırımı gelirse gelir diye düşünüyodum, ters köşeye yatırdı.Fitch işte![]()
amanın..haci 93000 ü bile görmüş la bu..ucuz atlatmışık..bu arada spottada vobdada rekor hacim olmuş..danakuyruk koptu herhal bakalım hangi tarafa...
bu arada flex senin led ve nb yattı..şu an itibariyle 13/15 maçlar..eğer bursa kasımpaşa berabere biterse şu anki gibi amma antalya trabzona yenerse 14 oluruz..alırız iyi bi para..kısmert
BANGA mühim
vay**...Antalya gerideyken 2 gol atıp trabzonu yendi cillop oldu...ama bursa gitti kasımpaşadan gol yedi..kupon kaldı 13/15 de...geçen hafta 13 bilen 4600 tl almış...bu hafta 460 tl verse de razıyım...
OKaaaaannnnnn..aybediyo abi bursa yaw...1x oynadık o maçı ayıp valla... 2 bitti yaw..yakışıyomu dağ gibi bursaya..14 tutsa çok süper olacaktı..ingaaa
BANGA mühim
Abooomaaa
BANGA mühim
today is a judgement day hacilar..günlük 90,875 altı kapanış graşieynseynç olabilir...ki sabahki şortlarımla beraber ortalama şort maliyetimde o seviye..eüzü...
![]()
BANGA mühim
rın rın rın rın..jaws geliyor **...gorkuyorum..ne tarafa çemkirecek **nur acaba...
![]()
BANGA mühim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri