sevgili hellim...
artık bu yasakları kaldıralım...yasaksız bi dünyada yasayalım...bu forumu seven....yasaklansada gitmiyor....insanlar hata yapar....insan oldukları için...zaten o hatasından dolayı kendine olan kızgınlıgı...onun en büyük cezasıdır....insanız biz...hatalarımız hepolacak...
genel af istiyorum....
lönk geldikçe cört olacak, işte bu ky için soğuk ter yereleri, çünkü 1000 -1500 puvan arasında bir squase olacak, 65525 bu açıdan önemli, aşğıdaki barikata (62500-63500 cörtçüleri ) dün giremediğini gördük , burası boş olsaydı oarada cirit atardı, insiyatifi tekrar alacakki ağalığı yürüsün, aksi gelecek küskü bar boyu en az %2, 2.5 olmalı, ki bu da zor, şu an şartları yok (s&p, paund, dxy), bu nedenle bu cört kitleyi bozmaya çalışacak, bunu ya yatayda yapacak, yada fakeyle yapacak, her durumda fake boyu uzuun olacak, soğuk ter olacak fakede, para onda mal bizde, malımızı almaya çalışacak,.....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
yalnız nacizane şunu söylemek istiyorum...
indregandi hocam,uzunn süredir inanılmaz çalışıyor ve çalıştıklarını + uygulamalarını buradaki sakinlerle paylaşıyor...Hem tespitleri ,hem de tarzı gerçekten takdir edilecek düzeyde...sabır,teknik,makro,agresıflık...bunnarın hepsini eşit ölçüde kullanıyor...
bu kadar değerli yöntem ve yorumlarını paylaşması gerçekten çok güzel...
![]()
--Eksiklik Kendi Özümde--
ayhanım hosgeldin....dünya güzeli insan....
bende genel af istiyorum kuzum
Iki arkadaş mal almaya gidiceklermiş diğeri sormuş ula huso nire demişki denizliye basmaya , ya sen ötekide bende demiş kayseriye bastırmaya gülmüş diğeri ulan demiş bastırmaya gidilirmi deyince içinden ben seni pazarda görcem demiş öteki ..
Malı alıp gelmişler pazarda basmaya giden bizim zügürt ağanın domates satması gibi küçük harflerle basmaya gel basmaya derken diğeri bastırmaya gel bastırmaya diye yeri göğü inletiormuşş.bu buton işi ona benzemesin..
![]()
KAZIM BORAZAN....yok artık...nasıl canım yanıyor bilemezsiniz....
levent asla küfürlü yada insanları rencide edecek yazılar yazmaz...her halde bi yanlışlık oldu ki yazamıyo bunu düzeltirseniz arkadaşımızda çok sevinecek..
bu kırmızı çizgi burada bu çizgide bir çift dip bekliyorum, bu bana güven veriyor,....
öte yandan mom dünkü düşüş sonrasında bir nu hazırlığında ve tabiki fiyat düne göre yukarılarda oluşacak, tek dikkat edeceğimiz, denge fiyatımız 64825,.....
ve bunlar olası yükselişin şimdilik geçici olacağını gösteriyor,.....
bu daha ziyade ky yi regüle edecek, ky bozulmuştu, taş gibi kaskatı olmuştu, fazla taş kesenler ayıklanacak, daha yumuşak ılımlı bir kitle ayrlanacak,...her yola gelen,..
![]()
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri