ben 5 likten istop ettim,...gelişmelere bir bakacam
ben 5 likten istop ettim,...gelişmelere bir bakacam
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
kritik aşamalar
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
972xx üstü daha güçlenir bu olmadan güçlenemez,...değer değişiyor 5 lik ilerledikçe,...
yeni saatlik barda fark 2 kademe halen short var ama ben çıktım,...bu yine sp yi açılışını işaretlyor,....
bakarım duruma göre açarım tekrar, 5 likte trend oluşunca stop ettim,...
göstergelerde bozulma ypk. dahada güclenerek yükselişi destekliyorlar.![]()
peki
tersolayıp sl leyip ben kaçar..
bol şans iyi tatiller herkese...
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir" zenginle poker oynanmaz valla
' düşünmeden öğrenenler zayıf, öğrenirken düşünenler tehlikelidir'
aralık vade xuo30 ARALIK diye var .bi de F_XUO301213SO
aralık vade ye geçtim, sattım yine,...somut sinyal deyil ama poz belli olsun o nedenle yazıyorum,...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri