Vay **... Pala toplantıdayken hakettiğim cezayı kesmiş bana... Ama cücük miktarda da olsa yine short.. Akıllı adam olsam VOB'da işim ne...![]()
![]()
Vay **... Pala toplantıdayken hakettiğim cezayı kesmiş bana... Ama cücük miktarda da olsa yine short.. Akıllı adam olsam VOB'da işim ne...![]()
![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
stro patron son pozda aynı kaderi paylaştık abi ... canımız sağolsun .. ben istop oldum rahatladım . şahsen ..hafifledm vayyyyyy **..![]()
2013,00
Günün mana ve ehemmiyetine uygun havatar seçimi yapalım...![]()
+1000 makasla stoplatcak diyosan zaten hergün take profitler, stoplosslar havada uçuşuyo(kendi adıma) pala hiç sevinmesin. trend yukarıyken ne yapıyosak, düşerkende onu yapcaz pek bi değişiklik olmayacak. Yani hep dönüş konuşuluyoda dönünce bişey değişmeyecek. kaybeden ayılıktan kaybetmiyo tersolar hep tersodur.![]()
83500 de sağlam direnç var 82875 altına sarkarsa flatlarım
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
Vay canına grafiğe baktıkça gülesim geliyo... Toplantıdayken büyük eğlence kaçırmışım... Bu grafiği short'lamayacam da neyi short'layacam şuna bak...![]()
![]()
65 555 hayırLı oLsun mu ?
2008 dede 20 bine düşeceğini kimse tahmin edemiyiidii 20 binlerdeyken 65555 olacağınıda tahmin eden olmamıştır kanımca.. şimdi 10 bine düşeceğinide belki tahmin eden yoktur..![]()
way**..şş 10 kaplan daha mesai bitmedi beaa..bi el at şuna..ühühühü
BANGA mühim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri