pöfff ...fdow dağılmış.. yarın 69,500 altına gelirsek perşembe günü 15 dk.lıkta macd uyumsuzluğu ile düşüşü bitirme şansı hayli fazla...
güniçi başka bir ihtimal doğarsa bilahare değerlendiririz..
pöfff ...fdow dağılmış.. yarın 69,500 altına gelirsek perşembe günü 15 dk.lıkta macd uyumsuzluğu ile düşüşü bitirme şansı hayli fazla...
güniçi başka bir ihtimal doğarsa bilahare değerlendiririz..
aman hocam güniçi başka ihtimal olmasada gel yaz çiz valla moral oluyo teşekkürler emeğin için
sn.su-te,sn.tırtıl..sağolun..pek fazla öğretici olamasamda gene de bi faydam dokunuyorsa ne mutlu..
Mızımayalım sonra,,,,,,,,,
Yok estekti, yok köstekti anlamam ben...
Şimdiden takkeyi ortaya koydum ben...............
Buyrun sizde serin postu ortayaki aciliyet sergilesin şu kraş'mı
kroş'mu, kiriş'mi ne karın ağrısıysa!!!!![]()
neyyy... yine mi uyumsuzluk
aha bu sefer de bitmezse ben bittim... el arabama haciz geli'r...
Bis neredeyse 9.000 puan düşmüş olacaz (Endeks 100 57.300ü görürse) dow 350 p.lık bant gelgit şimdi çıkıpta birisi dowda tepe buralar diyorsa ben onun hertür bilgisinden şüphe ederim..isterse alemin kralı da olsa bir daha okumakla zaman kaybetmem
![]()
Alias formasyon avcısı
nereye gidiyo bu?70.325 altına gelecek.....
Aslında 69625 filan bir görülse çok daha güsel gidr bu meret...
Ne yapıyo bu lawukar çift deepmi 5dklıklara?
Alias formasyon avcısı
Shi bu arada Murat nerede uzun süredir göremiorum forumda
![]()
Alias formasyon avcısı
negatif seyir sürüyor..henüz alış okunu koyamadık.....girişimler oldu lakin devamını getiremedi
![]()
değişen birşey yok.. yükseliş tepki tadında.. iyi akşamlar..
Şimdi bu adam orantısız güç kullanıyor... karşımıza getirmiş bir robot yazılım, işlemini yap yapabilirsen hadi... yani al takke ver külah... adil bi oyun olmaktan çıkmış artık bu oyun... Yani şeytan diyor ki, bu orantısızlığa istinaden ser şuraya 23 adet sistemi ver bütün formülleri bütün cümle aleme... herkesi vobcu yap ve bu adamı çırak çıkar, dellenirsem yapacam..
söz pala... aha parmağımı yaladım pc nin kenarına sürdüm..............![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri