1757 kapadım yine başladık dön dura of of of![]()
1757 kapadım yine başladık dön dura of of of![]()
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
Hayret 58 de big bar yapmadı.
58 üstü longdur dikkat edin.
Belki de ny yi bekliyor.
58 üzeri longdur dikkatli olun.
Jel.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
valla çekikler dünkü haraketi yapmasa bende sizle beraberdim burda malesef 2nci pozu 1755 yazdım benim hesabımda kırılım 1745 altıdır kati stop 1744 face dahil
Para yönetimi-Psikolojik faktör-Trend yönünde poz giriş çıkış öğrenme-Poz sayısı-Disiplin-Tecrübe Sabır-(Kaybeden %98 kazanan%2 ) altın formül yok malesef
başarılı sistem yok sistem dahilinde şıkları geliştirebilen formülü yakalamaz formüle yaklaşabilir
-----
Bildiğim tek şey hiçbirşey bilmediğimdir----
muhtemelen dragiye kadarda bir cacık çıkartmazlar
Para yönetimi-Psikolojik faktör-Trend yönünde poz giriş çıkış öğrenme-Poz sayısı-Disiplin-Tecrübe Sabır-(Kaybeden %98 kazanan%2 ) altın formül yok malesef
başarılı sistem yok sistem dahilinde şıkları geliştirebilen formülü yakalamaz formüle yaklaşabilir
-----
Bildiğim tek şey hiçbirşey bilmediğimdir----
vaşş tuttu 58 az sarkmayla.
şimdilik.
Jelibon
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
dxy nin iç dalgalarını sayıyorum.şuanda çalışan mevcut rakamdan 77,30 a kadar bir satış dalgası başlayacakmış gibi duruyor.bu da tüm dolar karşıtı pariteleri yukarı iter.
Önemli Uyarı
“Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır.”
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri