spot ve vadeli alda.....
devam uzuna..
sabah açılışla 700 den bir kısmını flatladım..
300 den koydum yerine...
sata gelene kadar uzun...... vadeli 5 daklık uyumsuzdu..onun düzeltmesini yapıyor..
spot alda olduktan sonra rahatım ben....sata gelirlerse ne ala
kısacılara iyi kıyak yapıldı ..he hee![]()
Konu mbm tarafından (14.11.08 Saat 10:53 ) değiştirilmiştir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
bütün alt endeksler yeni dip yaparken, dow yapmadı.
üçgen ise bozuldu.
7800-9800 bandı devam, 20 sine kadar dalgalanama 20inde ralli başlar.
bu aradada py malı toplar.
sevgiler.
Konu jelibon tarafından (14.11.08 Saat 10:54 ) değiştirilmiştir.
33500 den flatım az dinleniyim çok stres yaptı
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
yaptığım al satlarla dünkü kısaları kara geçirdim az flatim şimdi bi keyif cigarası içilir işde![]()
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
32000 longları uzun süre tutmayı düşünüyorum. stoploss 32000.
yine dünkü gibi çarpma hareketleri veride çok
Alsınlar Endeksi Bizde Alalımda Bu Hacim Ne 200 Milyon Ytl Dalgamı Geçiyosunuz Kardeşim![]()
he heyy nerde o eski dow gidince gepli açılan seasnlar beeaaa![]()
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
Bana göre artık Amerika zavallı bir durumdadır.Dow kimseye öngörü sunamaz.Dow yaptıkları belli değil, Dünya piyasalarınında artık Dow'a baktığını sanmıyorum.
Bunu yerine Usd/YTL ye baksak, o daha çok öngörü sunar.Soytarılık dizboyu.-3 den +6 ya git, ve dünya bunu umursamasın, Üstelik bunu 60 dakikalık 1 barda yap.BUnun artık ne ciddiyeti ne de ağırlığı kalmıştır dünya piyasaları açısından..
Herkes kendi grafiğine baksın , böyle daha iyi.
Dünkü shortlara devam,
Konu teo tarafından (14.11.08 Saat 11:11 ) değiştirilmiştir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri