vay * dowu ne terse getirdin beni be![]()
vay * dowu ne terse getirdin beni be![]()
Konu HeLLiM tarafından (15.11.08 Saat 05:38 ) değiştirilmiştir. Sebep: dikkat
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
naptınız böyle ya....
1 saat pc yi kapattım.....
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Bu akşam son kez geceye pozisyon bırakmış oldum neyseki kaldıraç düşüktü. Artık sadece day trade yapmayı düşünüyorum. Zar zor kazandığımızı gaplara kurban ediyoruz iki gündür.![]()
-Objektif giriş ve çıkış
-Para yönetimi
-Hareketli stoploss
Bu üçüne uymuyorsanız ne kadar paranız olursa olsun VOBda uzun vadede para kazanmanız imkansızdır.
-----------------------------------------
Burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
koptu bu %10 luk marj olacağı belliydi.
çüş be
bunların yatacak yeri yok yani
850 puan zıplattılar
Biraz daha vakit olsa 10.000'e gidecek...
hareketin benzerleri 16.10.2008 ve 28.10.2008 de.
resmen aynı.
Korku büyük. Bence düşüşten önce altın vuruş yapıyorlar dünyayı yarın gagalamak için. Yeni bir trend böyle başlamaz. Düpedüz soygun planını hayata geçiriyorlar bunlar.
-Objektif giriş ve çıkış
-Para yönetimi
-Hareketli stoploss
Bu üçüne uymuyorsanız ne kadar paranız olursa olsun VOBda uzun vadede para kazanmanız imkansızdır.
Burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
yarın kaç puan + açarız acaba.zararımı hesaplayayım bari.![]()
Yarın future 9000 üzerine çıkarsa oradan iyi shortlanır bence.
-Objektif giriş ve çıkış
-Para yönetimi
-Hareketli stoploss
Sayın Belhal hoşgeldiniz geçmiş olsun nasıl oldunuz merak ettim
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri