dışarsı fed ile coşacaksa bizim bugünü aşağıda kapatmamız gerek.. ki yarın sabah için artı gap marjı olsun
dışarsı fed ile coşacaksa bizim bugünü aşağıda kapatmamız gerek.. ki yarın sabah için artı gap marjı olsun
bir ayının hayali![]()
haftalıklarda daha belirgin bu üçgen..
![]()
Sıcaklardada hiç çekilmez bu borsa işleri
En güzeli bikaç ay ara vermek
tatil matil ziyaret ticaret hernevi uğraş ve tembellik zamanı
finans sektörü enayimi onlarda her yaz tatil yapıcak tabiki
yani artık sezon finali yapmak gerek
bugünler uygun aslında daha ne olsun terse gelmeye başlamışız hareketler gıcık olmuş git dolaş gel diyo ağalar![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
ağalar gerçekten baydı,düzeltmemi finalmi her neyse olsada bitse bu çile.
HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarımı ciddiye almayın sadece sohbet ve dostluk adınadır.baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ,zaten başlamadan mefta olmuştur.
yatırım danışmanlığı ise hiç içermez.,değildirde zaten.Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
saatlik vix endeksi dow da aşağı bir hareketin başlayacağını işaret etmekte.bakalım vix bizi doğrulayacakmı.
yazdıklarımı ciddiye almayın sadece sohbet ve dostluk adınadır.baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ,zaten başlamadan mefta olmuştur.
yatırım danışmanlığı ise hiç içermez.,değildirde zaten.Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
aynı tarzda vadeliye bakınca 15 mn ve saatlik durum düzeltmeye işaret etmektedir.afiyet olsun.
Bu SPK kanun tasarısı çıkınca ,forumda yazmak nasıl olacak?
http://www.bigpara.com/haber-detay/g...atacak/816995/
Manipülasyona karşı bir tasarı; mesela burada VOB ile ilgili tahminde bulunmamız,bence manipülasyona girmiyor,netice itibarıyla küçük hisselerle ilgilenmiyoruz,hatta hisselerle ilgilenmiyoruz..
Ne demek serbest ,ne demek yasak?
Fikri olan?
![]()
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
"Henüz kamuya duyurulmamış bilgilere dayalı olarak ilgili sermaye piyasası araçları için alım ya da satım emri vererek kendisine veya bir başkasına menfaat temin eden kişiler, 2 yıldan 5 yıla kadar hapis cezasıyla cezalandırılacak."
bizi ilgilendirmiyor bence abi...
manipülasyon yaptığı tespit edilecek ve bundan maddi gelir elde ettiği de ispat edilecek.. anca öyle cezalandırma var.. küçük hisselerde çok olan şeyler.. iyi birşey bence..
Ben de öle anladım halojen,insider trading yapanlar için;
ya da özellikle küçük hisselerde suni fiyat oluşturanlar için olmalı bence de..
bizim bu işte zaten teknik tahmin yapıyoruz ve de bi kısmı da yanlış çıkıyo sonradan zaten..
VOB gibi bir piyasada endeks kontratları manipüle edilemez..![]()
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
evet abi haklısın, stoploss veriyoruz zaten nasıl maniple edelim binlerce kontratı
o kadar zengin olsam vobta ne işim var![]()
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri