dostlar ne var ni yok sağlığınız sıhhatiniz inşaallah iyidir .....
dostlar ne var ni yok sağlığınız sıhhatiniz inşaallah iyidir .....
üstad dün duygusal oynadık sisteme uymadık vde yara aldık......bugün siste takip ettik ama tam güvenemedik ve az az trade yaptık ...insanoğlunun zaafı ..dün doğru veren sistemi bugün beynimiz. veya blinçaltımız test etti gibi.
sonuçta zaaflarımızdan kurtulduğumuzda güvenimizde artacak. en önemlisi moralimiz düzelecek ....kendimizle ve bilinaltımızla barışabileceğiz...
fakat heyecan kalayacak...
hepinize moralli sağlıklı günler ........şans bitmez yeterki doğru zamanda doğru yerde ...iyi karar verelim
saygılarımla
dxy 85,68
abd 10 yıllık 2.25 oldu
kıllandım iyice
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
sıkıntıyı burası oluşturuyor,
91000 den yükseliş sağlanması ile destek 94925 e geldi,
ancak bu gün amavi indik 91000 üstüne 92500 le çıkınca,
kırmızı da 91000 le elde edilen kar farkedildi,
yükseliş devam edebilmesi için 94925 e bir saatlikte tarde olursa kırmızı öpüşmeye gidecek ve amavi tekrar kırmızı altında kalarak boşa çıkabilecek, kar amacını sürdürecek,...
sıkıntı bu,
bir başka neden ise dün sp nin 1926.x geçerek konsalide bölgeye girmiş olması,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
şimdi ben o 94925 tradesini dahi göze alarak bunu uygulayacam bundan taviz vermeyecem,...
anlamlı düşerse eğer bu defa long olmaya devam edecem,...
yani buraya arguman koyacağız,
teknik, taktik analizler,
bu yoksa dediklerimiz havada kalır,
bakın ben açıklama yapıyorum,
graf koyuyorum üstüne bunu anlatıyorum,
bütün bunlar zaman analizine ilave işler,
yani bunun hazırlanması sunulması kolay deil, nokta virgul işler,
takip edilecek bu,
cuma yazdık bunu,...
şu anda fiyatlar son 3 gündür pozitif alanda,
konsalidasyon baskısı orada tranjla renkli yelpaze,...
dün dedik tekerrür hareket oranın geçilmesi olacak diye,...
ve bu tranj her bir yelpaze çizgizine turkuazdan birer üçgen sunuyor,..
üçgen üçgen içinde,..
işte burası tüketilirse aralık 31,
yok tüketilemesse kasım 14 te fişi çekerim,...
konsalideyide diyorum uyarıyorum yani yeni vade olan aralık vadeye dikkat edin diye,
tranjı o öpecek,..
bu ekim olan onun pezevengi,...
diyelim tersi oldu,
gitmedi oaraya,
bu benim 9 haftanın son kalan 4 haftasıda düşerek 9 u dipte kapadı,
sonraki zaman overlop olan 6 hafta boyunca tekrar yukarı alır fiyatları,
ama zaman düz giderse hepimizin hayrına daha iyi önümüzü görürüz,
Şu an 2 kullanıcı var. (1 üye ve 1 konuk)
Yer imleri