Hocam bu durum dolar tl de yukarı yönlü hareket mi getirir?
Sp ve burası ve usd bir konsalide olacağız hep beraber,
bu konsalidede kim ne derse yanılacak polo
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
yav öpüşünce hepatit filan geçer mesela bunda ne geçer ?![]()
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Sayın kaatçi ben sizin piyasa ile ilgli olduğunuzu düşünmüyorum, o nedenle ciddi sorarsanız cevap verebilirim,...
Diyaloglarda (BENİMLE OLMASI ŞART DEĞİL)bu kanaatı oluşturana kadarda cevapsız kalacaksınız,...
sayın gandi öpüşünce ne oluyor sorumu gayet ciddi sormuştum, doğru benim burdaki arkadaşlar kadar piyasada kalmadıgım bi gerçek saklamıyorum zaten ama hayatın gerçekleri bu herkez her şeyi iyi bilemez, bende iddia etmiyorum
başka bir art niyetimde yok zaten
cevap yoksa soru yazmamın da bir manası yok dimi çok teşekkür ederim ilgi ve alakanız için
dxy +0,51 85,74
altın düşüyor.
alaman borsası da 0,5+
shortcuların büyük kısı da stop loss oldu gibi.
ta kaos .....çok gri bir bölge deyiz bence .....insallah vollite artmaz vob da ...
siz ne düşünüyorsunuz üstad??
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri