Sayfa 2500/13018 İlkİlk ... 150020002400245024902498249925002501250225102550260030003500 ... SonSon
156216 sonuçtan 29.989 ile 30.000 arası

Konu: 1.VoBjektif Seans Odasi

Yer
    VOBiX.NET
    Teşekkür Teşekkür 
    668
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    8.033
    Toplam Teşekkür
    3.523 Yazısı Teşekkür aldı

LONDON (MarketWatch) -- U.K. bank HSBC Holdings PLC (HSBA.LN) is expected to announce on Monday that it wrote off more than $3.5 billion against bad U.S. loans, the Observer reports Sunday.
    It said the amount is on top of the $6.7 billion written off in the first half.

http://www.marketwatch
    Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
    AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
    Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.

Teşekkür Teşekkür 
    17.466
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    20.796
    Toplam Teşekkür
    7.064 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı VOBiX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kötü haber demişken bundan kötüsü olamaz herhalde Obamayı Bilen Kadın Amerika Çökecek bir de bunalr var http://www.gocmeniz.biz/?p=497
    Bu kehanetlerin gizli servisler tarafından sıradan inasanlar kullanılarak bir takım benzer olayları sıralayıp, içinede gerçekleştirmek istedikleri olayı sıkıştırmasıyla ilgili olduğunu söylemek doğru olur.

Bu anlamda vladimir putin in ısrarla vanga nın kehanetleri içinde tahmin edilen insan olmaması ilginçtir, KGB nin yakayı ele veren bir tarafıdır, sanırım vladimir putin KGB si, RUSYA nın Dünya üzerinde stratejik gücünü kuvvatlendireceğini tahmin ettiği bir dizi suikast olayını planlamış, bu yıl içinde ABD nin güçsüzlüğünden vede seçim sonrası başkan değişimi olmadan geçen süre içinde ABD yada hem ABD hemde stratejik ortağı olan bikaç ülkede saptadıkları kilit adamların suikastını planlamış olabilirler.

Düşünsenize, Malkolm X yada omaha, obama, bunlarda var, yeni başkana gözdağı var, tamda bugünlerde aynı akıbete uğrarsa Hem dünya karışır, ABD içsavaşa girer dağılır, yaparmı yaparlar, gizli servislerin kavgası büyük olur, KGB er geç CIA dan üstün olmak için hamle yapacaktır, sistemlerin savaşı bitti dediğimiz anda aslında başka bir şekliyle başlar, CIA emperyalizmin direğidir, KGB ise kominzimin ve dolayısı ilede RUSYA nın, tabii ÇİN de bu kehanetlerde oldukça övülmüş ve global dünyada liderliğe oturtulmuş bile baksanıza.

Tek korkum vede gerçekleşeceğine sonuna kadar inandığım olay suikast olayıdır, beni ilgilendiren tarafı da, suikast sonucunda piyasalar dibin dibine gider ne dow kalır, ne nikkei, ne dax, nede imkb, Rusya borsasından beter olurlar vesselam, dikkatli olun bu aralar,saygılar.

Yer
    VOBiX.NET
    Teşekkür Teşekkür 
    668
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    8.033
    Toplam Teşekkür
    3.523 Yazısı Teşekkür aldı

Değişik yerlerden baktım da Pakistan, Hindistan, Endonezya söylentielri geçiyor. Ülke başkanları için de Asya ülkeleri söyleniyor. Hindistanı bilemem de Pakistan'da büyük oalylar şeklinde başka kaynakalrdan bir şeyler de okumuştum. 2008in bitmesine 50 gün kaldı. Bakalım tutacak mı? Kehanet ya da gizli servis planı her neyse.
    Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
    AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
    Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.

Teşekkür Teşekkür 
    17.466
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    20.796
    Toplam Teşekkür
    7.064 Yazısı Teşekkür aldı

Değişik yerlerden baktım da Pakistan, Hindistan, Endonezya söylentielri geçiyor. Ülke başkanları için de Asya ülkeleri söyleniyor. Hindistanı bilemem de Pakistan'da büyük oalylar şeklinde başka kaynakalrdan bir şeyler de okumuştum. 2008in bitmesine 50 gün kaldı. Bakalım tutacak mı? Kehanet ya da gizli servis planı her neyse.
    Ben suikast olayının tutacağına inanıyorum, hatta % olarak %100 diyorum, ortalığı karıştıracaklar anlaşıldı, Dünyayı paylaşamıyolar adamlar, biri yerken diğeri bakarmı olayı patlak vermişte haberimiz yok, saygılar.

Teşekkür Teşekkür 
    72
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    436
    Toplam Teşekkür
    308 Yazısı Teşekkür aldı

böyle şeylere inanmam kehanetmiş..falmış..okuduum haberi tüylerim diken diken oldu ama hala inanmıyorum cunku boyle birşeyin bilimle açıklanabilir yanı yok ama kadın iyi tutturmuşmu denir nedenir onuda bilemiyorum inancımada ters bu kehanetler, hikayeler fln

Teşekkür Teşekkür 
    72
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    436
    Toplam Teşekkür
    308 Yazısı Teşekkür aldı

biz realiteye dönelim yenin ilk veridig sinyal piyasalar olumlu başlayacak diyor sizler nediyorsunuz arkadaslar ? kurlardan anlayıp yorum yapabilicek varmı ?... full short kaldık sabaha kadar nasıl edicez bilmiyorum neyseki teminatlar düşüyor oradan yırtıyoruz

Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür
    33.405 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı bull market Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu kehanetlerin gizli servisler tarafından sıradan inasanlar kullanılarak bir takım benzer olayları sıralayıp, içinede gerçekleştirmek istedikleri olayı sıkıştırmasıyla ilgili olduğunu söylemek doğru olur.

Bu anlamda vladimir putin in ısrarla vanga nın kehanetleri içinde tahmin edilen insan olmaması ilginçtir, KGB nin yakayı ele veren bir tarafıdır, sanırım vladimir putin KGB si, RUSYA nın Dünya üzerinde stratejik gücünü kuvvatlendireceğini tahmin ettiği bir dizi suikast olayını planlamış, bu yıl içinde ABD nin güçsüzlüğünden vede seçim sonrası başkan değişimi olmadan geçen süre içinde ABD yada hem ABD hemde stratejik ortağı olan bikaç ülkede saptadıkları kilit adamların suikastını planlamış olabilirler.

Düşünsenize, Malkolm X yada omaha, obama, bunlarda var, yeni başkana gözdağı var, tamda bugünlerde aynı akıbete uğrarsa Hem dünya karışır, ABD içsavaşa girer dağılır, yaparmı yaparlar, gizli servislerin kavgası büyük olur, KGB er geç CIA dan üstün olmak için hamle yapacaktır, sistemlerin savaşı bitti dediğimiz anda aslında başka bir şekliyle başlar, CIA emperyalizmin direğidir, KGB ise kominzimin ve dolayısı ilede RUSYA nın, tabii ÇİN de bu kehanetlerde oldukça övülmüş ve global dünyada liderliğe oturtulmuş bile baksanıza.

Tek korkum vede gerçekleşeceğine sonuna kadar inandığım olay suikast olayıdır, beni ilgilendiren tarafı da, suikast sonucunda piyasalar dibin dibine gider ne dow kalır, ne nikkei, ne dax, nede imkb, Rusya borsasından beter olurlar vesselam, dikkatli olun bu aralar,saygılar.
    - ABD nin güçsüzlüğü desek de, en yakın rakibinin bilmem kaç katı ekonomik ve askeri güce sahip bir ülkeden bahsediyoruz. Sevdiğimden değil, rakamlar öyle dediğinden..
    - Suikastlerle stratejik güç arttırılmaz sadece çatışmalar kazanılır..Savaşlar değil..Üst düzeyde hem de seri suikast oyununun sonu yoktur dolayısı ile rakipler üzerinde uygulanacak son stratejilerdendir. Son yüzyıla baktığınızda, önemli suikastlerin rakip devletler tarafından değil, bizzat ülkelerin kendi derrin devletleri tarafından organize edildiğini görürsünüz. Diploması karşısında aklı başında adam ister. Yoksa her devlet rakip devletlerin başarılı başkanlarını öldürüvererek stratejik üstünlük sağlayıverirdi.
    -"KGB komünizmin direğidir" görüşü pek gerçeklerle örtüşmüyor. Olmayan şeyin direği de olmaz ayrıca.
    -ÇİN in dünya ekonomisinde mevcut ve gelecekteki potansiyel yerini zaten rakamlar söylüyor.

Bu tür analizleri yaparken çoook boyutlu bakmak lazım.
    BANGA mühim

Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür

Alıntı furkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    biz realiteye dönelim yenin ilk veridig sinyal piyasalar olumlu başlayacak diyor sizler nediyorsunuz arkadaslar ? kurlardan anlayıp yorum yapabilicek varmı ?... full short kaldık sabaha kadar nasıl edicez bilmiyorum neyseki teminatlar düşüyor oradan yırtıyoruz
    EURUSD yukarıda açıldı. Ancak pazar gecesi açılışları aşırı tepkiseldir. Yani yeni paket söylentileri ve GM ye yardım eli v.b. nin etkisi olsa gerek. Sonuçta parite yukarı ise borsalarda yukarı gibi son dönem korelasyonuna göre borsaların en azındna açılışta iyi olacağını düşünebiliriz..
    Konu Astatin tarafından (10.11.08 Saat 01:40 ) değiştirilmiştir.
    BANGA mühim

Teşekkür Teşekkür 
    8
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1
    Toplam Teşekkür
    1 Gönderisine 1 kere teşekkür edildi

Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür

Alıntı Astatin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    EURUSD yukarıda açıldı. Ancak pazar gecesi açılışları aşırı tepkiseldir. Yani yeni paket söylentileri ve GM ye yardım eli v.b. nin etkisi olsa gerek. Sonuçta parite yukarı ise borsalarda yukarı gibi son dönem korelasyonuna göre borsaların en azındna açılışta iyi olacağını düşünebiliriz..
    EURUSD teknik olarak güçleniyor. Mevcut manzara 1.2850 yi kısa hedef olarak koyuyor. 20 ve 60 dakikalık sistemler 1.2790 ı ikinci kez yukarı kesişinde al verdi. Sonuç olarak sabaha kadar çok şey olabilir ancak mevcut görüntü piyasanın iyi olacağı yönünde..1.2775 aşağı kırılırsa manzara grileşir...herkese iyi geceler
    Konu Astatin tarafından (10.11.08 Saat 02:14 ) değiştirilmiştir.
    BANGA mühim

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    8.177
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    14.670
    Toplam Teşekkür
    5.355 Yazısı Teşekkür aldı

Kötü haber demişken bundan kötüsü olamaz herhalde Obamayı Bilen Kadın Amerika Çökecek bir de bunalr var http://www.gocmeniz.biz/?p=497
    "Göklerde ve yerde Allah'tan başka kimse gaybı bilemez" (en-Neml, 27/65).
    "Gayb, Allah'ındır" (Yunus,10/20).
    "Gaybın anahtarları O'nun yanındadır, onları Allah'tan başkası bilmez" (el-En'âm, 6/59).

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    8.177
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    14.670
    Toplam Teşekkür
    5.355 Yazısı Teşekkür aldı

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 konuk)