68 000 asagı kırıldımı....yeni bi dalga baslar...dibi 65 000 de olan...
ilk dalga....71 000 den 68 000 e olandı....3000 puan...
68 000 asagı kırıldımı....yeni bi dalga baslar...dibi 65 000 de olan...
ilk dalga....71 000 den 68 000 e olandı....3000 puan...
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
Ben buradan 225 i söyledim, dönerse o zamanda söylerim dönüyor ulam bu diye, yalınız çok hızlı TOKOBAR ve KÜSKÜBAR a yetişemem tabiki,.......
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
bende nacizane şunu dile getireyim....pala hic bir zaman yurt dışı bu kadar eksiyken alın şortcular yeyin dememiştir .....bence bugünde ne yapıp edip şortcuları kesecektir.....
lem olumm ne sabırsız adamsın...bu baslık zaten yüzde 25 düşecegiz diyor...yani 55 000 e ineriz diyor...
ama dalgalar halinde diyor...
biz vob da oynuyoruz....her dalga bitiminde maldan çıkmalıyız...çünki tepkisi sert oluyor margin yiyorsun yoksa....
bunu oyacagım sabırlı ol.....3000 düştü....can havliyle yukarı bastımı maldan zararına ineceksin...bunu yapıyorsun...mecbursun....
o nedenle...emniyetli oynayarak işi bitirecegiz....2500 puanını aldım iki günde...yavas yavas...sabırlı ol....
zhtmd ne yazık ki bu vob isi böyle,umarım yuksek kontratla islem yapmıyorsundur..cunku trendin tersine gelip pozisyondan kopamassan cok kotu zarar yazdırıyor,kucuk stoplarda yatay piyasada cok carpıyor..bu iste benim bildigim tek sey kuzu gibi slow trader olmak gerek bi yere düsecegini inananarak islem yapmak stopuda en az 1500 puan yukarı veya asagı koyup teminatı saglam tutmak gerekiyor,mesela 7000tl varsa en fazla 5 kontrat alıp satıp geri kalan 5 kontratlık para ile mc icin saklaman cok iyi olur yoksa sermayeyi kaybettikten sonra insan cok kotu oluyor..
Short yada Long,iste bütün mesele bu
planı olmayan ..çok fazla kıpırdayan...gün içinde long ve şort deneyenler
dikkatli olsunlar....kaybedebilirler.....boz her çıkışta basacak.....
şu anda bi yanlışa girdim....dogru short yeri...67 800 aslında....
68000 den 11gündür şorttum kuzumla beraber vuruşuyorum göğsüm kabarıyor....
IMF haberi önemli şöylede düşünün, yukarı atacağı her adım artık balon olacak bir borsa, son vuruşu içerdende çıkartabilir, %5 lik, her neyse buna biz çözüm üretemeyiz, burada karşı ayaklar zaten fiyatı biliyordur kaçtan basacaklarını, allahtan dolardayım, ulamlar.......
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri