durum....
garan gün boyu 1.sıra alıştaydı ve piyasanın yükselmesine ters diyorduk..
bütün malı satmış (1600 adet)
alıcı satıcı farkı azalmış...
demek ki garanı ters bacakta satışta görmeye başlarsak yukarı için her şey tamam olmuş olacak...
ya bozo ya zozo...
550 tekrar cort...
coniyi, dovu dürtüyorlar millete şimdi,........alın gidin muhabbeti, katman çok kalın 63300, 62500.......alır kaçarım pisişik yereleri buraları bunu dürtüyorlar, onlar buradaki millete kol kesin diyorlar, ki maliyet azalsın,.......oysa ben 66500-67000 ne aynıyım, farketmez, şimdi şu yukarıki yerelerden lönk yakalayabilirler, burada 62500-63300 arasında bir çalışma yapacaklar, lönk doğramaları için illaki lönkçü bulmaları lazım, yukarıdan bulamadılar,......nedenlerini yazdık, pastada ilk defa diğer lönk bölümü, %10 dan daha aşağıda %3 te,......
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
..fg 50xxx uzunda başarısızlığı buradan belli, diğerleri koşarak yetiştiler, .........
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
ula bozo...bu haysiyetsız niye inmiyor yaw...verecegi 500 puan...siftah yapmadık yaw...
Doru gandi kardeş, sabah yazdım 52300 benim kritik yerim..
durum....
alan 5010
satan 5010
mal dengeye geldi...
garanda tık yok.....
Ne ayırmışım dün piyasayı 525 üstü altı diye...
Allah 60100 altı ve üstü diye aayırmayı nasib eder inşallah...
hedeflere bir gün gecikmeli gidiyorlar, nedenlerini yazdık, ben dün 63600 bekliyordum örneğin, bu gün yine buradayız, hafızayı öldürüyorlar,........
63800 değer bugün. o yörede yada az üzerinde kapatırız. Bana göre böyle...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri