sabah düşen diplerin tamamlanmasıyla destek noktası yükseldi..uzun riski azaldı..
![]()
Vobda kazanmanın bir şartıda karda sabretmek, zararda SL edebilmektir. sabır etmeyi öğrenmenin en kolay yolu ise kademeli işlem yapabilmektir.
Ben longlarımı kademeli olarak kapıyorum. kısa için ise en azından bir 5dk lık sinyal beklerim.-ki genelde trend tersine poziyonu ya açmam yada sadece numunelik açarım. yeni tepe olup herkes panikle Sl olurken longlarımın hatırı sayılır kısmını kapamk istiyorum.
eski nickim:trader38
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
Haklısınız hocam sabır çok önemli. Şöyleki çok kez 25-50 puanla 1000 puana civarı kaçırmışlığım vardır. Bugünde öyle kaçırmayalım diye ufak bir şort denemesi yaptım. Halbuki düzeltmeyip beklesem 70200 den belkide verebilirdim. Ufak bir deneme olduğu için rahat davrandım. Önerileriniz için de teşekkür ederim.![]()
Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir!
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
matador hocam, haklısınız aşaği itki ninmedi vadeli
ama spot sanki aşaği itki ve bu çikiş ta abc ye daha çok benziyor sanki
velevki yeni tepe öyle yada böyle gelme ihtimali bende de %80 den fazla ihtimali var
vayy be dünkü 69100 ve 69050 iptal edilene kadar emirlerim iptal etmese idim çok güzel bir gün olcekti benim için
önümüzdeki maçlara bakçez artik
bu seferkileri iptal etmicem ama
enteresan... 69250'yi kırmadan buralardan gevşerse yarın yine desteği yukarı çekerek al sinyali üretecek..
güçlü piyasa... şimdilik
bankacilik ve dolar/tl bazli endeksler bana israrla bugünkü çikişin yukari düzletme olduğunu söylüyor.
Kelebekler kanat çırpıyor.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri