Haydi iyi geceler.
64540 pivot.
Altında kapanış olumsuz.
Jeibon.
Haydi iyi geceler.
64540 pivot.
Altında kapanış olumsuz.
Jeibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
selam dostlar,
bu bayanda gazlamış, beni kırmamış,......kovboy faizi ne yaptı,......
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
üstaddaha önce dedim.sadece eğlenmek için yapıyorum bu işi
2 sene önce bırakmıştım.baktım biraz eğleneyim dedim tekrardan girdim.işim gücüm yok paranın hepsini burayamı dökeyim.
neyse bu altında bayağı yükselmiş şimdi ben altınları nasıl alacam yahu.neyse bende arabanın ruhsatını takarım kızın boynuna olmazmı
hahahahahha
passat
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
vallah katılıyorum yiğidi as ama hakkını yeme.
barbar nastırne tanımam ama sn jelibonda yani
Kendisinin 1400 ve üzeri tahminleri var.bende kattılıyorum 1420 lere kadar kattılırım. kendisiyleama ışte zaman?
Bunlar (borsa)savaş gibi bir şeydir.taktik çözmek gerek.tepe belli, dip belli,grafik elde mevsim belli,zaman belli sadece uygun zaman var onlar için,
3 veriyorlar 5 alıyorlar 4 veriyorlar 8 alıyorlar
Vermeseler olmaz
Sordum namın verdiler pala remzi dediler..
iyi geceler
önemli...!!!
DXY neredeyse 1.d. %99 geri aldı > 80,085 kırılması sayımı iptal eder....![]()
Ederiz yaw saçları sarı gözler sarı ise al.sarıgız ise yaniismide elvan olsun.hayırlısi olsun.bende seninle aynı durumdayım
bakıyorum ama takdiri ilah ruhsat vermiyor şimdilik evlenmeye.
Eee
deme niçin şu şöyle
Yerincedir Ol öyle sonunu seyreyle
Mevla görelim neyler neylerse güzel eyler
bayanı aldılar artık, bu yeni durum bayı iyice saldılar bu yeni durum deyil, buna destek bulalım,....kalsın orada, pis bir durum günlerce kalabilir, günlerce nefes tutabilir, ciğerinin kapasitesi baya güçlüdür, bu duruma da alışıktır, 1991 den beri,.. zaten adamın kendi parası asrda keserde, aşağıda basar, o aşağı bastıkça burası yukarı basar, bayan haricinde yeni durum yok, mevcut durum devam hatta bayanla ivmelenmiş,....bayanlara yol verin önden pronto,....nazik olun,.....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
alıntıladım
![]()
Ne mevsimsellikmiş bu altında.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri