Bu haftanın iki kritik yeresi var
Biri 1657 diğeri 1665.
Jelibon.
Bu haftanın iki kritik yeresi var
Biri 1657 diğeri 1665.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
İki tavsiye
1. Hep iki hesap, biri kısa vadeli işlemler için, Diğeri orta vadeli hesap.
2. Kısa vadeli hesapda günde tek poz. Dönmek yok kaar al çık ya da stop ol çık.
Özellikle ikincisinde dip tepe arma durumlarında iki kere kazanacam mantığıyla aldığını da verirsin zararada geçersin.
Hacmi yazmıyorum bile, hacim derken işlem kontrat sayın bakiyenin 1000 de 10000 de biri olacak.
Hiçbir işlemin asla bakiyeni tehdit etmeyecek.
Bu sert hareketler asla E/D de ya da spde yok o yüzden altını boru sanmayın. Altın yatırdığınızı 1 günde 40 kere alır süpürür. Bir adamı günde 40 kere iflas ettirir. Kaldıraç yoksa sorun yok, kaldıraç olayı 100 kaldıraç olayı azamiş dikkat ve hiç hata kabul etmez. Ve zarar yönetimi gerektirir. Ne zamanki zararı kontrol etmeyi öğrenirsin parayı ancak o zaman kazanırsın.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Bir ara altınla alakalı yazı yazmadım bu D gelmedikçe. Birşeyin bekliyon ve gelmiyor. 2 ay 3 ay. Ne acaipti be.
Jelibon.
İyi Geceler.
Jelibon.
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri