Sıkıldım artık , yeter . Herkese iyi geceler . . .
Sıkıldım artık , yeter . Herkese iyi geceler . . .
Y E S , WE CAN !!!
Gnome hocam onun istedigide size yazı yazdırmamak.sizin yerinizde olsam ona inat daha çok yazarim.Şimdi hafta sonu yazilarinizi hemen okumuyo olabilirler fakat sizin yazdiklarinizi biz aklımızakazıyoruz.o ne yazarsa yazsın muhatap olmayın yeter.
Hocam boşver bu zibidileri . çok emek veriyorsun belli . Hakkını helal et .
Ben olsam ben de sinirlenirim ama şeytana kızıp oruç bozulmaz .
Ben bankada çalışıyorum bizim yatırım bölümündekiler bile
sızın ve sn. ındı hocamın yazılarını okuyorlar .
Yazılarınızdan çok faydalanıyoruz , çok teşekkür ederiz .
sayın gnome yazdıklarınızı ilgiyle , beğeniyle okuyor ve faydalanmaya çaılışıyorum.çok sıradışı fikirler üretmeniz inanın bana ufki gelmektedir.umarım devamlarınıda getirirsiniz.allah rahatlık versin.
HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarımı ciddiye almayın sadece sohbet ve dostluk adınadır.baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ,zaten başlamadan mefta olmuştur.
yatırım danışmanlığı ise hiç içermez.,değildirde zaten.Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
doğru söze ne denir ?
Kendini boşuna hırpalıyorsun . Ky nankördür . Birgün yazma
anında unuturlar , değmez başkaları için " o " 'nu üzmeye .
Hem bildiklerini sana başkalarına anlat diye mi öğrettik ?
Keyfine bak , tatlı tatlı paranı kazanıyorsun , kazan .
Ama yazı yazıp da boşuna stres olma .
Sayın Gnome hocam biz sizden çok bilgiler öğreniyoruz öncelikle bu bilgilerden ve samimiyetinizden dolayı çok teşekkür ederim. Allah sizden razı olsun..siz bu insanlıktan çıkmış ukalalara aldırmayın biz sizi severek okuyoruz ve size saygı duyuyoruz ..sizinle birlikte diğer paylaşımlarda bulunan hocalarımızada sevgi ve saygı duyuyoruz.buraya gelip laf atanlarıda bu tarafta adminlere diğer taraftada Allah a havale ediyorum..
daha once farklı bir topicte yayınladığım uv ew geçerliliğini korumakla birlikte
aşağıda yer alan olasılıkta mümkündür,
sonuçta dalga tamamlandığında anlayabiliyorum...
ortaya koyduğum ew tahminden ibarettir ve zaman içinde doğruluğu-yanlışlığı anlaşılabilir?
gap dolacak mı? dolmayacak mı?
buradan py'nin gücünü anlamakta önemli ipucu olacaktır.
NOT:malesef ükemizde "MEYVE VEREN AĞAÇ TAŞLANIR" vb. eylemler içinde olanları adam yerine koyup karşılık bile vermeyin bence.![]()
"Söylediklerim, bilim ile çeliyorsa bilimi esas alın"
Mustafa Kemal ATATÜRK
tilkimisiniz londramısınız derdiniz ne sizin kardeşim.. site yöneticileri görmüyor musunuz alenen çatma ve tehdit var... neden engellemiyorsunuz bu şahısları...
Sn Gnome hocam ender insanlardan birisi lütfen rahat bırakın çok şeyler öğrendim cok değerli ve samimi,eğer okumak istemiyen bu sayfayı ziyaret etmez bu yazıları okumaz .
GÜNAYDIN arkadaslar güzel bol kazançlı bir hafta olması dileğiyle herkesin kısmeti açık ve bol olsun
Arkadaslar bu arada tilkiye çakala meydanı boş bırakmayalım sn gomeye verilen teşekkür onlara tokat olsun
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri