Astatin Nickli Üyeden Alıntı henüz değilim ama long olursam topiğe yazmamam konusundaki isteğin geçerli mi hala hacıcırcır pala ve ben olmak istiyorum başka ortak çıkınca pala mızıkçılık yapar diye tırsıyorum. sen bilirsin.
cırcır Nickli Üyeden Alıntı topic kadrosuyla alakalı benim durup gitmem İlk 11'e giremiyon mu , lem??
En az 3 HİSSE...
Sistemciler icin güzel gün olacağa benziyor, shortcularida aramizda gormek isteriz.
Astatin Nickli Üyeden Alıntı ya sistem ya indik yada gıllar haklı çıkar PAtron, Bu ifadelerden Ben, senin hiç haklı çıkmadığını anlıyorum.
excali Nickli Üyeden Alıntı İlk 11'e giremiyon mu , lem?? Teprik ederim...Çok zekice bir yanıt
BANGA mühim
excali Nickli Üyeden Alıntı İlk 11'e giremiyon mu , lem?? fazla zeki oldu anlamadım
excali Nickli Üyeden Alıntı PAtron, Bu ifadelerden Ben, senin hiç haklı çıkmadığını anlıyorum. niye ki..ben 'gıl'ım
Kanaatkar Nickli Üyeden Alıntı Sistemciler icin güzel gün olacağa benziyor, shortcularida aramizda gormek isteriz. kısmette varsa olur kanaatpat
cırcır Nickli Üyeden Alıntı fazla zeki oldu anlamadım Fazla zeki olsaydım, cırcır olurdum.
Kanaatkar Nickli Üyeden Alıntı Sistemciler icin güzel gün olacağa benziyor, shortcularida aramizda gormek isteriz. iyi olur yavaş sistemler bir nefes alsın 4-5 haşırt yiyen var.
Kovboyland'de yazılarda uzun haller hakim??
excali Nickli Üyeden Alıntı Kovboyland'de yazılarda uzun haller hakim?? Bana bobineri nin pozunu söyle sana bugün VOB un ne olacağını söyleyeyim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Etiket Bulutu Ana Sayfası
Forum Kuralları
Yer imleri