saatlik bozmadı kendini,
90250 destek olarak al devam ettiriyor,...
saatlik bozmadı kendini,
90250 destek olarak al devam ettiriyor,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
çok krtik bir yer şu sıralar,
buradan mesela 92500 e fişeklese bütün görünüm değşir,
tersi kırsa yine bütün olay değişir,
saklanmak için ise ortalarda bir yetrli oluyor,
92500 ile 90250 arasında
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
günlükte ise Sabah söyledim 91775 teyiz şu anda, aşası 89625 ti,...
ama mantıklı olan 91775 e yaklaşmak en azından,...
hocam sizin birde aylık vardı, ne oldu son durumu?
Başarılı bir VOB çuyum.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
çok baskı var yaw,
FİTCH cumayı kapatıp açıklayacam demiş,..miadvermiş,..
yerni duydum;
90650 extreme aldım, 90650 den flatladım, iki kere 91000 vermedim
cumayı bilse idim almazdımda alsam bile 91000de verirdim,
kısaca teknik iş görmüyor,
malum var çünkü,
ilan cuma kapanıştan sonra
bayramda işn cabası,
her ne ise mevcut cüzdanlı long devam eder,...
hayırlı akşamlar doslar
malum,
sp yi bir süredir yakın takip ettik ve kırmızı indicator kırılımı ile birlikte bir süredir short alıyoruz sp den,....
![]()
peki bu durum daha ne kadar devam edebilir,...
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri