ons çok kötü sıkıştı...
ons çok kötü sıkıştı...
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
ALTERNATİF 1 ayusal senaryo.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Ana sayımda ve alternatifte her ikisinde de
13338 nihai tepe değildir.
Ana sayımda direk 13338 üzerinde çıkılır.
Alternatif sayımda önce 11500 görülür sonra 13338 üzerine çıkılır.
Her ikisinde de çöküşçüler palavra olur.
Evet alterntifte önce çöküşçüler büyük gaza gelir %10-15 düzeltme ile gazları alınır heveslendirilir ve ardına hüsran olurlar.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Alternatif ayusal 2.
Jel.
2. alternatif bir zamanların ana sayımı İ yi koydukdan sonra direk buraları aylar önce alayına isyan gösterdiğimiz sayım.
Elbetteki en tehlikeli sayım.
3 sayımın ince noktası zirve yenileme ya da yenilememe de gizlidir.
Zirve yenilme bütün alternatifleri öldürür.
Yenilememe ise 3 ünü canlı tutar.
Jelibon.
Orta vade indik aldayken şu anki ana sayım ana sayım olarak tutulur,
sattayken alternatifler anaya döner.
Süreçte sp ala çıktıktan sonra 4 haziran sonrası sadece 1 kere sata dönüp hemen ala geri dönmüştür.
Nasdaq anlamsız kalıyor 8-9 sinyal değiştirdi.
Şu an ikisi de aldırdı tutta bilindiği gibi.
Jelibon.
sp bullishe 30 dakkalık gelelim.
yollar taşlı 99999999999 cuk ayu kararlı
azınlık öküzler azimli.
zarlo zorla biçe biçe
alayını.
her zamanki gibi.
Jelibon.
onsta saatlikte macd sıfır altına inerse fiyat 1605 altına sarkarsa şortten yanayım
1585 dip 1620 tepe ise 35 puan eder az bir haraket olur fiyatın daha da çıkması lazımdı
öküzsele 30 dak.
Jelibon.
Bugün Altın
Dirençler 1620-1630 ve 1642-1648.
Destekler 1598 -1608 ve 1575-1585.
Jelibon.
Bol Şanslar.
Jelibon.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri