Şunu bir atlatta seni günlük takibe çevirecem kafana göre al sat olmaz.
Şunu bir atlatta seni günlük takibe çevirecem kafana göre al sat olmaz.
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
Böyle zart zurt ekran başındada olmazsın kapanışa gel bak yetecek.
Elstock da üzüldüm oda bir düzeltse kendini.
valla elini öperim abi, ben de bıktım bu işlerden zaten bakamıyorum adam gibi ekrana iş güç emir geliyor gidiyorsun diye gidiyoruz il dışına bakamıyorum oralarda olmuyor be abi olmuyor işte yoksa ekran başında oturup takip ettiiğimde kayıp günüm çok azdır.
aynı zaman diliminde ayrı mekanlarda aynı şeyleri yazmışız beni anladığın için size nasıl TEŞEKKÜR ETSEM abi, valla duygulandım abi şimdi valla sinirden mi? başka bişeyden mi? yoksa tüm yaşadıklarımdan mı? gözümden yaşlar geldi be abi. Valla duygulandırdın beni abi.
geldinmi vandan.
Abi ne yalan söyleyeyim Elstock kardeşimizde benim gibi geçen gün mailleştik (cuma) o da sizin yazdığınız gibi düşünüyor. Abi, bu durumda olanların sabrı bol olsun, bu durumlarda psikoloji çok önemli abi. Doğru karar almak çok zorlaşıyor bu günlerde. Elstock kardeşime buradan sabır dilerim. Umarım iyi oluruz.
özeline baktınmı.
Dün gece 00.20 civarı Bursa'ya geldim abi. Saat 16:00 uçağıyla Ankara, oradan İstanbul oradan da Bursa yaptım. Yol boyunca aklım hep kapanışta idi. Öğrendim ki 2 kontrat daha gitmiş namısssııızzz py'ye.
Tüm mesajlarını alıyorum abi, hepsini okumakla kalmıyor tek tek yazıyorum ve ona göre hareket ediyorum 2009 Eylül'ünden beri abi.
Shortu kaçtan açtın ordi.
65700 gibi abi valla yazarken utandım kendimden aslında ben işlemi yaptım sonra yükseldi tekrar benim işlem yaptığım seviyenin biraz altına geldi ve oradan bir başladı yukarı gitmeye 22.03.2010 saat 15:00 itibariyle ben 4 gün sonra işi anladım anlamasına ama iş işten geçmişti artık
Abi ben seni alıkoyuyorum bu saatte kusura bakma abi üzmek istemem sizi.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri