Konu mbm tarafından (03.11.08 Saat 14:47 ) değiştirilmiştir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Sağol sn Teo. Tüm haftasonumu çokça katkı yaptığın Fikirler kısmını okuyarak geçirdim. Paylaşmaya dönük tavrınızdan dolayı size ayrıca teşekkür ederim.
Ya bundadır, ya şunda, helvacının kızında diyerek, yeniden shorta geçtim
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
İsim benzerliği yok sn mbm. Öz Elliott'çu Sazan'ım. (Elliott ve Piyasalar)
Uyanıyolar yavaş yavaş ..
sayın sazan.. sayın caretta.... hoşgeldiniz...
kalite gittikçe artıyor... sizleri burada görmek güzel...
Konu halojen tarafından (03.11.08 Saat 14:59 ) değiştirilmiştir.
475dende bir parti kısaladık fulle yakın oldum
slm arkadaslar kimler kalmıs eskılerden teo mbm slmlr
Helvacının kızı yamuk yaptı, longa dondum...
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri