Sayfa 24/56 İlkİlk ... 14222324252634 ... SonSon
666 sonuçtan 277 ile 288 arası

Konu: VOB'da Sistem performans karşılaştırmaları

Yer
    Çanakkale/Biga
    Teşekkür Teşekkür 
    540
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    602
    Toplam Teşekkür
    147 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı saraylı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sn.Cerphin,

Ben sizin stilinizi anladım galiba,siz daytrading yapıp günde 200-300 puan ort kapan bir sistemi istiyorsunuz.

İsterseniz böyle bir sistemi,kurulumu ve uygulanması itibarıyla verebilirim.Bu sistemin en önemli özellii hergn sinyal üretmesi...

Bu şekilde bazı diğer arkadaşların da dileği yerine gelmiş olur.

Bu işte daytradingi küçümsemek doğru değil,piyasa yataysa ben genelde daytrading yaparım.

Yalnız bu hemen verilecek bir strateji değil,yayını için ben de dersimi çalışayım...

Anlaştık mı?
    Ben bu tip sistemlere çok uğraştım metastockta ama system tester da gün sonu sistemi nakte geçir ertesi gün şöle olursa işlem yap dedirtemedim sanırım biraz fazla şey istedim gençtenEh tester da geçmişi göremeyince tek tek bakıp elle yazmak değiştirmek felan çoook zor geldi...
    Amaç eğlenceyse psikolojinizle takılın amaç kazanmaksa sisteminize güvenin...

2. The Following 2 Users Say Thank You to vobarey For This Useful Post:

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    13.584
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    13.700
    Toplam Teşekkür
    4.264 Yazısı Teşekkür aldı

2 kanki (yazıyla iki kanki) arkadaşa ben teşekkür ediyorum.bugün sayelerinde bayağı şenlendi topic.

bu tip raporlar tabii bize gaz veriyor.adam 100.000 (yüzbin) çekmiş yılda boru deel bu...

gaz şart...eğitim şart...

biz günde 300 pıvana fitik abi...fıtık değil ha fitik...
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
    - - - -
    Canım Oğlum İyiki Varsın!

4. The Following 5 Users Say Thank You to TÜRKOĞLU For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    9.908
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    15.844
    Toplam Teşekkür
    5.163 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı Astatin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    üretmez gördüğüm kadarıyla...neden üretmediğini de sen bul....ukela sistem düşmasnı
    ne kadar çabalasam da sen kadar ukala olamam...

6. The Following User Says Thank You to jerfin For This Useful Post:

Yer
    Bebek,İstanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    18.002
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    55.995
    Toplam Teşekkür
    6.909 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı pazer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    saraylı abi

matriks de %20 aylık kazandırcak bir sistem yazar mısın abi sana zahmet

o kadar kolay mı yaw bu :S

saygılar

.

Evet kolay,

zor olan disiplinle sistemi uygulamaktır.

Yukarda dediğim "daytrading" sistemini önümüzdeki günlerde yayınlamayı düşünüyorum,bu sistemi iyi anlayın,çok işinize yarayacak,geceye de flat olacaksınız,Dow Baba ,Asya naparsa yapsın,sabah mis gibi kalkıp işe devam.

Bu sistem diyor ki,her sabah herşey yeniden başlar...
    Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
    AL - SAT Tavsiyesi değildir.
    Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
    Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
    Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
    O kadar yani,..
    Üzülmeyeyim,di mi?

8. The Following 8 Users Say Thank You to saraylı For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    9.908
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    15.844
    Toplam Teşekkür

Alıntı TÜRKOĞLU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2 kanki (yazıyla iki kanki) arkadaşa ben teşekkür ediyorum.bugün sayelerinde bayağı şenlendi topic.

bu tip raporlar tabii bize gaz veriyor.adam 100.000 (yüzbin) çekmiş yılda boru deel bu...

gaz şart...eğitim şart...

biz günde 300 pıvana fitik abi...fıtık değil ha fitik...
    300 puanı küçümseme pambık.. ayda 6000 puan edere.. aza tamah etmeyen çoğu heç bulamazmış..

10. The Following 3 Users Say Thank You to jerfin For This Useful Post:

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    13.584
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    13.700
    Toplam Teşekkür

Alıntı Cerphin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    300 puanı küçümseme pambık.. ayda 6000 puan edere.. aza tamah etmeyen çoğu heç bulamazmış..
    gı neyini küçümseyecem...300 pıvan günlük kazancı küçümseyen adamın aklına şaşarım ben...kesinlikle ciddiyim...dehşet bir kazançtır günlük 300 puan...hesap ortada işte sen yapmışsın
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
    - - - -

12. The Following 4 Users Say Thank You to TÜRKOĞLU For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    9.908
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    15.844
    Toplam Teşekkür

Alıntı saraylı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet kolay,

zor olan disiplinle sistemi uygulamaktır.

Yukarda dediğim "daytrading" sistemini önümüzdeki günlerde yayınlamayı düşünüyorum,bu sistemi iyi anlayın,çok işinize yarayacak,geceye de flat olacaksınız,Dow Baba ,Asya naparsa yapsın,sabah mis gibi kalkıp işe devam.

Bu sistem diyor ki,her sabah herşey yeniden başlar....lelele
    evet, ben de aynen bunu istiyorum.. gece stresi yaşamadan aylık belli bir kazanç...

ama bazen piyasa hareketleri beklediğimiz gibi gelişmiyor ve bir gün al, öbür gün ver derken... bir bakıyoruz olduğumuz yerde saymışız..

14. The Following 3 Users Say Thank You to jerfin For This Useful Post:

Yer
    Bebek,İstanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    18.002
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    55.995
    Toplam Teşekkür

Alıntı vobarey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben bu tip sistemlere çok uğraştım metastockta ama system tester da gün sonu sistemi nakte geçir ertesi gün şöle olursa işlem yap dedirtemedim sanırım biraz fazla şey istedim gençtenEh tester da geçmişi göremeyince tek tek bakıp elle yazmak değiştirmek felan çoook zor geldi...

Bu sistem; dünyada fonların da uyguladığı ,genelde kabul görmüş bir sistemin, saraylı versiyonu..

Metastock şart değil,FX2000 ya dA Matriks herhangi bir platformda uygulayabilirsiniz.

Sadece sistem değil,komple bir strateji olacak bu...
    O kadar yani,..
    Üzülmeyeyim,di mi?

16. The Following 6 Users Say Thank You to saraylı For This Useful Post:

Yer
    YeReleRden
    Teşekkür Teşekkür 
    11.723
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    17.107
    Toplam Teşekkür
    4.538 Yazısı Teşekkür aldı

ülem gecenin bu saatinde seans topiği bile bukadar kalabalık olmaz sizi gidi zistemciler sizi

Konuyu Toplam 21 Üye okuyor. (13 Kayıtlı üye ve 8 Misafir)
    Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin

18. The Following 3 Users Say Thank You to fXci For This Useful Post:

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    13.584
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    13.700
    Toplam Teşekkür

kafam bozuk zaten benim kevgir SHORT kaldı bu gece...biz boşuna kevgir demiyoruz bu sisteme...

aslında kötü değil ayda net 4.000 bırakıyor ama yinede bişey eksik...de ne olduğunu bulamadım...

birde arada cozutuyor ekim-kasım-aralık SIFIR çekmiş.sadece kom ları çıkartabilmiş.bu hiç hoş değil.
    - - - -

20. The Following 4 Users Say Thank You to TÜRKOĞLU For This Useful Post:

Yer
    İzmir
    Teşekkür Teşekkür 
    0
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    14
    Toplam Teşekkür
    4 Yazısı Teşekkür aldı

Herkese Selamlar,

Bakıyorum gercekten hareket gelmis foruma ve insanlar inanmamıs boyle bir sistem olduguna. Tabi insanların inanıp inanmaması bizi ilgilendirmez. Biz bu forumu nerden bulduk biliyormusunuz. İki Bilgisayar Muhendisi ve borsaya ilgili arkadas oturduk boyle bir sistem yazdık ve arastırmaya basladık kesin insanlar yapmıstır sistemler acaba getirileri ne diye. Yani aslında tamamen bu forumun mantıgı sistemi karsılastırmak icin baska bir amacı yoktu ve su ana kadar okudugumuz veya satılan tum vobla ilgili sistemlerden daha iyi sonuc verdigini farkettik ve hadi bizde raporunu koyalım bakalım dedik o kadar.

Onun dısında realtime sonuc vermeye takılmıs insanlar ama bence gereksiz olmus ki zaten ben yine Rock nickimle seans sonları veya bazen islemi yapar yapmaz yazıyorum ki oraya yani bunda bir problem yok ama sadece yazıyorum. Yani normal islem yapan insanlarız hepimiz ve ayda ortalama 9000 puan ama bizim bundan sonraki 4 yıl icin aylık kisisel hedefimiz 2500 puan. Allah bereket versin bence olursa ve sistem bazı aylar 2000 bazı aylar 5000 bazen de volatiliteye baglı olarak 20000 yapmıs maxı bu ve bir ay da zarar yazmıs 48 ayda.

Aslında bence burda teknik analiz konusmak guzel insanlar birsey soyluyorsa onu inkar etmek kimseye birsey kazandırmaz aksine daha motive olup o 450K yaptıysa ben 500 yapacam derseniz biseyler cıkar. Yoksa biz su anda Versiyon4.4 deyiz 3.0da 320K mı ne getiriyordu ahh cok getirmis deyip bırakmadık kendi nirvanamıza ulastıgımızı anladık ve o zaman bıraktık.

Mesela kimse Wave/Gain ratio ne diye sormamıs. Wave den kastımız 4 yılda saatlik barların yaptıgı dalgaların toplamı yani her saat bir sonraki saatin sonunu bilerek islem yapan birisinin alacagı puan hic kayıpsız ve su anda bu 1.9M puan civarı ve sistem bunun %23u civarını almıs. Gunluk sistem neden daha az puan getirir cunku dalga boylarının toplamı azdır ne yapsın o da onun %x'ini alabilecek tabi. Ve imkansız demektense belki yarın birisi saatlikte 600K getiriyor sistemim diyecek imkansız degil 1.9M un 0.6M nunu almayı basarmıstır belkide.

Herneyse birde soyle brisey var bu sisteme neden bu kadar ugrastık ve nirvanamıza ulastıgına inanıyoruz. Biz hicbir insan duygusu ve karar mekanizmasını isin icine katmadan oynamaya karar verdik ve sadece sistem ne diyorsa onu yapıyoruz kasım basından beri. Sadece bir kez uymadık onda da optuler Disiplini saglamak full sisteme uymak 450K bile getirse hic kolay degil.
    Ornek 71300u gordugumuzde longduk ve 1 saat icinde 1800 puan dustu ve 69500u gordu, bu durumda bile islem yapmamak size kolay geliyorsa ustad diycem. Sahsen ben 69500'un yandıgını gormeye basladım ve aklımdan salla sistemi fikri gecmeye basladı ama islem yapmadık.Ayrıca soyle birsey de var bu sistemin icinde money management kuralları da var yani 10000 liranız varken ki uygulattıgı kaldırac oranı 100000 liradayken aynı degil ve soyle de dusunurseni ornegin 100 kontrat longdasınız ve 1800 puan indi = 18000TL kaybettiniz bir anda emin olun siz o zaman 450K puanı gormezsiniz kaybettiginiz 18000TLyi gorursunuz
    Onun icin hicbir zaman para kazanmak kolay degil ama teorik olarak 5 sene zarfında bu sistemin full uygulandıgı takdirde kaydedeger bir para getirmesi lazım fakat her sistemde oldugu gibi bununsa uygulanabilir max kontrat sayısı su andaki piyasa derinligiyle 100 civarı. Ondan yukarısıyla oynamak cok zor ve dengeli para yönetimiyle oraya ulastıktan sonra fiks devam edilebilir ki oraya ulasmak da dediginiz gibi 5-6 ayda olacak is degil malesef.

Neyse cok uzun yazdım ve zamanınızı aldım pardon ve herkese bol kazanclar iyi geceler....

22. The Following 8 Users Say Thank You to Rock For This Useful Post:

Yer
    Bebek,İstanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    18.002
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    55.995
    Toplam Teşekkür

Alıntı Cerphin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet, ben de aynen bunu istiyorum.. gece stresi yaşamadan aylık belli bir kazanç...

ama bazen piyasa hareketleri beklediğimiz gibi gelişmiyor ve bir gün al, öbür gün ver derken... bir bakıyoruz olduğumuz yerde saymışız..

Evet tarzınızı anladım galiba,bu esasında bizim piyasada iyi bir tarzdır,güniçi aç kapa ...

Dalga teknik falan derken ,itiraf edeyim bazen ciddi yanılıyoruz..

Günötesi işlemde yani...
    O kadar yani,..
    Üzülmeyeyim,di mi?

24. The Following 4 Users Say Thank You to saraylı For This Useful Post:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Yer imleri

Yer imleri