way be...dün hüzünlü dönenceleri oynuyordum..şimdi şu cillop manzaraya bak...hehehe..
yalnız bi hususa gıl oldum..sabah neredeyse zirveden açtığım taze şortları 550 puan kara kapattıkyua o ayboldu biraz..heheh..devirlerle devam
way be...dün hüzünlü dönenceleri oynuyordum..şimdi şu cillop manzaraya bak...hehehe..
yalnız bi hususa gıl oldum..sabah neredeyse zirveden açtığım taze şortları 550 puan kara kapattıkyua o ayboldu biraz..heheh..devirlerle devam
BANGA mühim
hastayim su matriks'in haberlerine. harcama konusunda anlasildi diyor, hicbir yabanci basinda en ufak bir son dakika haberi yok. ya haber kaynagini belirtsin ya da duzeltsin yaf...
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
el attığımız kademe kuruyor ya
şu son 1 haftaki bahtsızlığımla uçağa baksam düşürürüm o kadar yani![]()
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
inanmadım..selamlaşacak kadar ahbap olduğunuza göre, bizi unutturacak bişi olmamalı onun varlığı...ayrıca, bir selam verince ikinciyi veremiyonmu..sadece siftah selamın mı var...ayrıca ben neden geç geldin diye sormadım, neden selamsızsın diye sordum
beni gözde trader seçtinni tikkatimden dolayıcalifornia roll yolla, buu gece dow u %2 düşürrriimmmmm
BANGA mühim
iyi tatiller cümleten.
83700 long kaldım 83500 / 83000 aralığına güvenerek..
apsd - 9 bine yakın ve realizeye işaret ediyor..
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri