Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Konu hexen tarafından (02.11.08 Saat 04:38 ) değiştirilmiştir.
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Arkadaşlar önceden bi konu açmıştım o konudan küçük bir alıntı![]()
Topiğe buradan ulaşabilirsiniz.
http://www.voborsa.com/forum/sistem-...97.html?t=2997
Atlanmaması gereken başka ilginç bir gerçek , tüm başarısız stratejilerin korkudan kaynaklanmasıdır.
Korkuyla hareket ettiğiniz zaman, kararlarınızı mantıkla değil , duygularla verirsiniz. Bu sonunda kaybedeceğinizin garantisidir.
Hiçbirşeyi korkudan yapmayın.
Kazanmaya ihtiyacınız varsa kaybedeceksiniz. Yalnızca işe odaklanmalı , sonucu düşünmemelisiniz.
Eğer kazanmak için dua ediyorsanız kaybetmekten korkuyorsunuz demektir.
En iyi tutum , bağlanmamaktır, yani tamamen objektif ve duygulardan arınmış olmak .
Eğer karşılayamayacağınız bir parayla işlem yapıyorsanız , karar verme sürecinizden duygu unsurunu koparmak imkansızdır.
Kendinizi tamamen işlemlere verdiğiniz zamanları hatırlıyormusunuz? Korkunun olmadığını faarkedebilrisiniz.
Yalnızca eylem vardır , kendinizin bile farkında değildiniz, yalnızca yaptığınız işe odaklanmıştınız.
Piyasada ve Hayatta da böyle kazanabilirsiniz.
Eskilerin söylediği gibi , umursayan daha az kazanır! Korkuyorsanız,harekete geçmeden önce kendinizden emin olana kadar bekleyin. Kendinizi hazır hissetmiyorsanız işlem yapmayın , yoksa kaybedersiniz.
İşlem yaparken uyguladığımız strateji ,gerçek dünyada olaylarla başa çıkma konusundaki stratejimizle neredeyse aynıdır.
Bu yüzden taktiklerinizi değiştirerek , duygularınız yerine sisteminizle ilerler ve çoğunlukla kazanırsınız.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
kolay gelsin
ne güzel demişsin ne takılıyorsun diye sen niye benim yazdıklarıma takıldın ki....
iyi o zaman hiç bir şey yazmayalım....fikir beyan etmeyelim.....
kardeşim önce yazdıklarımızı sadece doğru pozisyonda değil ters olduğumuz zamanda alıntı yapıp nerede yanlış yaptığımızı yazıyor hatalı olduğumuzu kabul ediyoruz....
sen ilk önce bundan önceki yazılarına bak...millete sataşmalarına bak...ondan sonra bize akıl ver.....
her durumda yazılarımı alıntı yaparım terse gelsemde doğru yönde olsamda...daha yazılarımın tamamını okumada öyle madalya falan laflarını yazma bence....
ben burda sayfalar dolusu yazıp sonrada oratadan yok olup sonra yeniden ortaya çıkana söyledim....tabiki kimse kimseye göre pozisyon açacak değil ama bir edep bir ahlak gereği dediklerimin olması lazım....
bu konuyu daha uzatmayacağım yok ben avukatlık yapacam dersen sen bilirsin....
teşekkürler sn. enorton....asıl tebriği hak eden hexen dostumuz....ben diplerin yakın olduğunu düşünerek sadece ortalama amaçlı alım yaptım olası psikopatlıklara karşılık daha aşağılara gelebileceğini varsayarak işlem yaptım....bu yüzden net bir yakalama olmadı.....
az kar olsun bizim olsun dedik....
bol kazançlar...........
aşağı
...
dediğim gibi burda coşku yaratıp yada çöküş senaryoları kurup kaçan arkadaşlara ben karşıyım....yoksa tabiki hepimiz hata yaparız...terse geliriz....yanlış analiz yaparız...zaten hep doğru biliyor olsak burada işimiz ne....
umarım dediklerim yanlış anlaşılmıyordur....
tekrar söylüyorum niyetim kimseyi kırmak yada üzmek yada terse geldiği için üzerine gitmek değil...sadece eğer ortada ters bir durum varsa bile bunu kabullenip olmadı bu sefer diyebilmek.....hepimiz burada paylaşım amaçlı bulunuyoruz....
ama burda ortamı celal yapıp ters durumda aynen adanaya uçanlara (ortamı adanalı celal çarşambalı bilo yapanlara) her zaman lafım vardır...
bu demokratik forumda bu hakkımı her zaman kullanacığım....eğer bu yüzden engelleme de olacaksa olsun varsın....
Konu mordak tarafından (03.11.08 Saat 00:05 ) değiştirilmiştir.
Sn bulut ve sn mordak mesajları özellerinize gönderiyorum. Buradan kaldırıyorum. Lütffen sakin olalım.
Şu an 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 konuk)
Yer imleri