buradan uzun mu açsak ki, pala yatay takılıyor, sonunda yukarı patlıyor 1000 puan.......
Fenerbahçe kupa almak için Çin'e gidecekmiş. Türk malı olmadı, Çin malı da olsa bir kupamız olsun diyorlarmış.
kısa devam.....endeks kan kaybediyor..
mental spotta kararlı vopta fingirdek
![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Bu palcıklar yeni bir senaryo peşinde sanırım, zaten faiz artırımı olacağını biliyorlar, yatayda tutarak bu kadar germeye bir lüzum yokkki
birkaç kısa denemesi yaptık yukarılardan, stoplatmasalar bari![]()
hafta sonu mangal keyfi yapalım bozmasınlar hevesimizi![]()
"Herşey Oğlum ve Almayı Hayal ettiğim BMW motor için"
"Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir"
nurtopu gbii bir NUNU muz olabilir...sonografisi aşşada
![]()
BANGA mühim
ayy, cok heyecanli, az bi water loo...jerfo kiz, nerdesin, gel faiz gunu yapalim...
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
stro nerdesin, uzaklasma yanimizdan![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri