** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Ha bi de şunu diyeceğim,eğer mümkünse cnbce ,bloomberg ya da finansal programlar gibi saçmalıklar yerine ,poker kanalını (şayet ulaşabiliyorsa),sürekli seyretmeli...orada oynayan profesyonellerin (ki bu işi yapan py denen büyüklerin mantığıyla birebirdir mantıkları)holdem poker sırasında,nasıl defans yaptıkları,ne gibi durumlarda all in çektikleri,ne gibi durumlarda oyuna girmedikleri ve ne gibi durumlarda sakin kaldıkları izlenmeli ve anlaşılmalı...
Bence asıl önemli olanlar bunlardır...
--Eksiklik Kendi Özümde--
Ben de trading ile poker'in çok yakından ilişkili olduğunu düşünen tek kişi olduğumu sanıyordum..![]()
Poker'den para kazanamak için gerekenler ile trading'den para kazanmak için gerekenlerin aynı (benzer falan değil, tamamen aynı) olduğunu anladığımdan beri poker kitapları okuyorum. Şu sayacağım üç kitap bana okuduğum tüm teknik analiz kitaplarının toplamından daha faydalı oldu. Merakı ve vakti olanlara tavsiye olunur...
1. Larry Phillips - The Tao of Poker
2. Larry Phillips - Zen and the Art of Poker
3. Matthew Hilger - The Poker Mindset
bir an bakınca grafiğe ilk onu gördüm ve çizip yolladım
ama haklısın benim de savunduğum yatay destek ve dirençlerin daha geçerli olduğudur
diğer yandan endeks 4 günde (77400-84900) 7500 puan değişim gösteriyor tek yönde
oturup düşünülmesi gereken bence budur
bu nedenle uzun süredir ne grafiği ne takası ne haberi ne de ...... dikkate alıyorum
seçim nedeniyle propaganda amaçlı ekstra bir hareket olacaktır kanaatindeyim
bu kadar rahat bir ortamda milleti de muhtemelen shortta yakalamışken kolay kolay bırakacaklarını sanmam
Russel 2000 (küçük firmalar endeksi) kriz önceki seviyelerini geçti ve krizi 1. dalga, sonrasındaki çıkışı 2. dalga sayma ihtimali kalmadı... Boğaların gözü aydın.. Darısı Dow ve S&P 500'ün başına...![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri