iki vade makası 625 puan yaptılar ya pes diyorum soygunculara
iki vade makası 625 puan yaptılar ya pes diyorum soygunculara
EURUSD iyi realize olmuş 300 pips düşmüş.
-Objektif giriş ve çıkış
-Para yönetimi
-Hareketli stoploss
Bu üçüne uymuyorsanız ne kadar paranız olursa olsun VOBda uzun vadede para kazanmanız imkansızdır.
-----------------------------------------
Burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
33000 üstesinde 29500 maliyet longs tutcayım 33000 asayasında realiz etceyim flat yatcayım
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Göstergeler sıkıştı iyice bakalım film nasıl devam edecek kapanışa kadar?
-Objektif giriş ve çıkış
-Para yönetimi
-Hareketli stoploss
Bu üçüne uymuyorsanız ne kadar paranız olursa olsun VOBda uzun vadede para kazanmanız imkansızdır.
Burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
hayırlı akşamlar, uzunlar uzadıkça uzadı Maşallah
dikkat bu arada panik, kriz, şiddet çöküş ve nihayet cinnet durumları olmasın
herkese selamlar.
Bizim kapanışı bekliyorlar ondan sonra yön belli olacak galiba.![]()
-Objektif giriş ve çıkış
-Para yönetimi
-Hareketli stoploss
34900.. 1/3 geceye uzun
gece kısa full dayanamadım aralık vade
Formasyondan anlayanlar DOWun grafiğine 5 dakikalık bakabilirler. Teyitsiz ama elmas olabilir. 8900 altında 8500leri hedefleyebilir.
Konu VOBiX tarafından (30.10.08 Saat 18:35 ) değiştirilmiştir.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Geceye Aralıkta 1/2 kısaldım.
-Objektif giriş ve çıkış
-Para yönetimi
-Hareketli stoploss
Şu an 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 konuk)
Yer imleri