90 lı yılların nesi varmış mis gibiydi.
Dolar bazlı elliot dalga sayımı veriyim dedimB dalgası hayırlı olsun, bundan sonrası önemli
Grafik haftalık dolar bazlı endeks 30 grafiğidir, her 5 dalgadan sonra ABC şeklinde ilerliyoruz
![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Anketçi abla bile girememiş foruma, abovvv...![]()
kimse kalmamış saldırı vardı heralde
aslında sorun daha güçlü sunucu felan halledilebilir paraya bakar. herşey pere pere
O şekilde trend çizgisiyle bunu anlamak çok güç, en doğrusu endekslerin daha evvel zorlandığı yerlere bakmak, yani dirençlerine bakmak diyorum...
Bence grafik aldatmasın, dolar bazlı olduğu için endeks 30 un şu anki seviyesini değerlendirmeli, 83000 e kadar soluksuz çıkış oldu 3 seans, demekki bu çıkışın 83000 artı yukarda gidebileceği seviyeler yeni dalgalanma aralığıdır, yuvarlak hesap +3000 koyarsak 83000-86000 aralığında satış seviyeleri için uygun aralık![]()
Ne KAdar yukardan short o KA avantajo KA köfte
derim ben....
Geceyede full short devam full short
Hadi iyi akşamlar cemaat.
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Trader ın başarılısı fakir ya da az orta halli olmaz...Eğer başarılı bir trader sanız,bu işten kazandığınız parayla aylık harcamalarınızın(dikkat edin gelirinizin değil),ortalama bir GM/GMY kadar olması lazımdır en az...Tabi bu kadar da portföye ekleyebilio olunması lazımdır ay sonunda...
Analizi doğru olduğu zaman başarılı olanlar analist,stratejist(stro patronu kesinlikle kastetmiyorum) gibi eften püften title sahibi kimselerdir ve bu kimseler, piyasanın en büyük yalancılarıdır.
ve nihayet ki Trde in tek meyvesi ve başarı göstergesi paradır..O yüzden herkes overall larına bakarak ne kadar iyi bir Trader olduğunu görebilir kendini kandırmadan..
"ya ben biliyordum burdan böyle olacaktı ..demiştim..foruma da yazmıştım..olsun dediğimi yapmadım ama ben piyasayı okuyorum ,piyasa dediğim yere geldi,ben iyi bir trader ım" demek çoğu zaman kişinin hayal dünyasında yaşamasıdır..
Bu işin gereği o anda orda olabilmek ve kasayı doldurabilmektir poz olarak..yoksa bilsen noolur,bilmesen noolur..)
--Eksiklik Kendi Özümde--
Bir türlü grafiği düzgün gönderemez oldum en iyisi linke tıklayın üvvv
http://i1104.hizliresim.com/2011/4/6/9503.jpg
Hun İmparatoru ATİLLA
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri