vay arkadaş ya nereden nereye geldik 1 hafta dolmadan..
harbiden bu piyasada gitmez-gelmez dememek lazım.
vay arkadaş ya nereden nereye geldik 1 hafta dolmadan..
harbiden bu piyasada gitmez-gelmez dememek lazım.
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
Bu hafta yabancılar gelmişmiş
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
Not artmadan geldiler hoş ne artacaksa seçimi satın alıyorlar o zaman
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
foreks 2000 i güncelledim..
ama hisselere ait işlem miktarı(lot veya hacim),son lot ve miktarı görünmüyor..
hatta ntv ve trt de de teleteksde bile sadece en son fiyat var...alım satım fiyatı bile yok..hacimde yok..
ne oldu..bilen var mı...
Ben anlamam...
Full short devam full short![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
kop kop kop
![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
yuh yani...bunu da mı küçük yatırımcıyı korumak için yaptılar..
son 12 ayda olanlar,sadece palayı korumak içindir..
derinliği yasakla onu yasakla....sonra vob u dünya standartlarına getirmek için efem 24 saat yap.. resman bizimle alay ediyorlar..
yakında fiyatı görmekte paralı olabilir..
Ulem efiksçi,
Hep dalgıç kıyafetinle çıkıyon. Bir gün de mayolu halini görsek..![]()
En az 3 HİSSE...
800 puan verdiler..78000 den beri betonluyorum..84000 fulledim artık.Ya onlar temele ya ben şantiyeye..
Hem banka karı azalıcak hem tepicek mi..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri