What is this ?
What is this ?
-Objektif giriş ve çıkış
-Para yönetimi
-Hareketli stoploss
Bu üçüne uymuyorsanız ne kadar paranız olursa olsun VOBda uzun vadede para kazanmanız imkansızdır.
-----------------------------------------
Burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
stop ladım 29400 den 250 points zarar
yarım kısa açıldı, obonun hedefi 28000 küsür. burdanda yukarı yaparsa yandı gülüm keten helva.
Açılıştan beri kendi basit sistemime göre işlem yapıp durdum.
An itibariyle totalde komisyonda çıkınca sadece 25 puan kardayım.
Her gün için hedefim 400 puanken, ki onuda hep alırken, bugün cidden tırstım ve artık işlem yapmayacağım.
Çünkü büyük ihtimalle psikolojim daha da yıpranarak ters noktalara geleceğim.
Herkese keyifli hafta sonları dilerim.
Tek sonuç, kazanmaktır.
-Objektif giriş ve çıkış
-Para yönetimi
-Hareketli stoploss
Bu üçüne uymuyorsanız ne kadar paranız olursa olsun VOBda uzun vadede para kazanmanız imkansızdır.
-----------------------------------------
Burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Reverse Hidden BUllish divergence var 30 dakikalıklarda yeni farkettim,indikator asagı giderken fiyat dusmuyor...
Positiv yonde...
Konu teo tarafından (24.10.08 Saat 14:25 ) değiştirilmiştir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
29.450 den long...
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
dondurmam gaymak filminde dondurmacı karısına "karı bir cinnetlik işin var kafamı attırma"
diyordu heralde ordan çağrışım yapıyorki gülesim geliyor.
teo bey bravo ben kendimi cesur ve hızlı bilirdim ama bende şu anitibariyle long cesareti yok ama
kapanışa doğru hızlı yukarı alım başlıyacak gibide hissediyorum.
Konu traderx tarafından (24.10.08 Saat 14:40 ) değiştirilmiştir.
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri