Astatin Nickli Üyeden Alıntı
Opsiwan kenobi
PAtron geçen hafta trt de star wars serisi vardı...seni izledim yine..teprik ederim..Son bir haftadır makrosal ve takrosal gözlemlerimi aktarayım diyorum...
-haftasonunu avm lerde teknomarketlerde falan geziledim bir hayli..normal koşullarda eylül ayı yaklaşınca genelde fiyatlar artardı..ama her yerde inanılmaz indirimler var. yeni sezon giyim, elektronik ve hatta gıda da bile... bu, sezon alışkanlıklarının tersine; ne olursa olsun nakite dönme arzusu nedir opsiwan???
-hükü, kıdem tazminatı değişikliği ile yasa tasarısını geri çekmiş..amma bir gazetede gözüme çarptı; yeni taslakta kıdem tazminatının sadece 1 şartla erken alınmasına izin verilecekmiş..o da ev alacağım dersen...enter-hasan değil mi? bayram değil seyran değil..gayrımenkul sektörüne bu destek çabası ne iş?
-bir sektör için olumlu sayılabilecek bir haber gördüm..seramik piyasası da denetlenen piyasalar içine girecekmiş... türkçesi çin malı seramiklere vergi leyin falan koyup, yerli üreticiyi desteklemek mi istiyorlar ne..du bakali...
yazdıklarımın bir anlamı varsa bile bu anlam hemen bugün karşılığını bulacak diye bir şey yok..yani bu haberleri trade kararı verirken gözönünde bulundurmayınız..kaldı ki anlamsız da çıkabilirler..teprik ederim herkesi
Yer imleri