papaz > 1,3070 üzeri kendini atması gerek....yarın oldukça oynaklık olacak (FED olayı)...nerede hareket orada bereket....tirexler....![]()
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Mesela şimdi bu 90 lık alım günü.
5 benzer kapanış yatay, 6 ıncıda vuruş.
Sonrası ne olur. Toplama gününün arkası yatay eksi olur ama sadece kapanışı.
Bütün gün ve açılışta future yukarı yaparki avrupa, tr yetişsin.
Yarın fomc günü en berbat günü kimse bilemez yarın kapanışı.
Yarın sadece seğredeceğim yorum yok.
Gerekli herşey var burada ftseden, ndxe, imkbden, dowa.
Risk alıyorum her Allahın günü ince yorum.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
dov çıkarken pariteyi çok güzel bastılar, 1.52xx den 1.18xx, dovun düşüşüne bu defa pariteyi çok güzel aldılar, 1.18xx den 1.31xx, şimdi tam eş zamana geldiler, ya beraberler, yada hiç, bence beraberler, hatta birlikteler, bu adamlar tek kelime ile süperler, koskoca trendlerde pips saydırıyorlar millete,....tek kelime ile süperler,.....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
artı bunu mektup olarak vermiştik, ancak ikinci mektupta seviye koyduk, 1.29xx küsür diye, ama mektup demedik, demeliydik, şimdide biliyoruz, diyoruzki üçüncü mektup, işte burası tuhaf olan yeresi işin, yada bizler çok iyiyiz, teknik ne derse o, şimdilik trend diyor, ve trende giriyorlar, bunu izliyoruz, bizdede kavgalar başladı, ganimeti paylaşmak için, MB ye yüklenmeler, buda bir işaret, rezerv artsın buda bir işaret, gerekçesini yazdım, süngerlerde,.......geriye paritem güzel kuşum kaldı, vuruş bununla olacak her durumda,......nato harekatı yani, tüm unsurları ile,....
FED toplantısı haftanın en önemli gelimesi olacak ABD‘de
beklentilerin altında açıklanan tüketici güven endeksi Asya piyasalarında
özellikle hammadde hisselerinde satılara yol açtı. Haftanın ilk günü
gözler ABD ‘de açıklanacak konut endeksi verilerinde olacak. Öte
yandan Salı günü yapılacak FED toplantısı bu haftanın en önemli
gelimesi olacak. FED’in açıklayabilecei olası gevetici önlemler
piyasalar tarafından geçtiimiz haftalarda kısmen fiyatlanmıtı.
Dolayısıyla, beklentilerin aksi yönünde bir açıklama piyasalarda kar
realizasyonuna yol açabilir. Yurtiçinde ise Merkez Bankası Bakan’ı
Yılmaz’ın bugün saat 10 ‘da yapacaı konuma gündemin en önemli
maddesi. Ayrıca yine bu hafta Merkez Bankası Beklenti Anketi’de
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri