Konu indr-jel tarafından (27.05.12 Saat 17:04 ) değiştirilmiştir. Sebep: .
Son ayak 4-1 dısına çıkarsa 13000 i gecer ancak.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Bugün kafam karışık demiştim cozememistim o yüzden piyasaya daldım essek çalışacağım saatte belliydi böyle karışık olacağı kendi kuponumda 5 ayak kalabalık yaptım ama ilk ayak 7 yok hepsi yazmadan bulamaz onu kimse.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
45-55 arası verir.
Jelibon.
Vass 125 yapamadık bir 125 alacak kupon.
Jel.
Çok teşekkürler. Çok güzel bilgiler paylaşıyorsunuz..
İyi akşamlar..
Düzeltme rallimiz 4 yada İİ devam ediyor.
Küçük derece 4 tepdkidir ya da bir üst derece İİ tepkidir.
4 ise bitti ya da çok kısa sürede biterek yerini düşüşe bırakacaktır.
İİ ise biraz daha zaman alark yerini İİİ düşüşe bırakacaktır.
Net olan mayıs diplerinin altına ilerde gideceğimizdir.
Burada bir tarih verildi 14-16-17-18 diye ve sp de hala dip ya buradan 12 haziran artı eksilere tepe yapacağız.
Ya da tıpkı 14-16-17-18 gibi yeni bir dip daha yapacağız 12 haziranda eksi artılarda.
Biz ayılar için iki yolda farketmiyor, 12 hazirana İİ yukarı yaparsa arkasına sert İİİ ü papatya 17 temmuza getirir.
12 Haziranı dibe getirirse ve oradan dönerse büyük ihtimal alternatifteki İ düşüş bitmiş olur ve 17 temmuza İİ tepkiye geçer o zaman da 17 temmuzda basarız kafasına, bunun yakın zamanı feci ayusal olur bayram ederiz.
Şahsi fikrim ortada şu an biraz dalga görmek lazım, 1328 üzerinde short yok, 1343 üzerinde hiç yok. Bu hafta versin bunu da shortu vuracağımız yeri bilelim.
Jelibon.
siliver haftalık.
jelibon.
unutmayın 4 bitti mi bitmedimi ben de bilmiyorum o yüzden soru işareti var sayımda, orta uzun vadeniz ala döndüğünde ve kanal kırıldığında bitmiş olacak.
Jelibon.
graftaki en yukardaki yeşil 5 kırmızı 5, kırmızı 5 yeşil 5 şeklinde doğrusu.
Jelibon.
Yarın akşam devam ederiz tatil nasıl olsa, iyi geceler.
Jelibon.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri