ben çıktım piyasadan flatım,...
yarın duruma bakarız,...
her piyasa bu piyasadan iidir,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
5 lik alda girecek,
saatlik ise alda girme sınırında,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
flatım devam etmekte,
görüyim gördüğüme oynayım,..
Cok tesekkurler iyi aksamlar sayin indragandi
.
Herkese günaydın
s.a
hayırlı cumalar,
bol kazançlı bir gün olması dileğimle..
Başarılı bir VOB çuyum.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
97 altı kalışlarda yükseliş bitmiş olabilir bence...
Başarılı bir VOB çuyum.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
düşmeyen piyasa yükselir mi?
97.150 den long hadi hayırlısı
Long larda 96.650 stop lost, geri gelmeye başlamış 97.000 leri altı görülmüş hadi hayırlısı bakalım
şimdi çıkışt bittimi tıfıl
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri