Pascalito![]()
Pascalito![]()
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Dax takozun içine girdi bademler iptal patron.Ama olsa yine yeriz..
Bu arada uzun süredir görmediğim üni.den bir arkadaşın facebook sayfasını gördüm yeni.3-4 sene önce evlenirken borç para istemişti 3-4 aylığına.O kadar yakın arkadaştık ki ben de tamam dedim, verdim parayı.O zaman tutturdu bunu altına endeksliyelim.Ben de olmaz falan dedim ama ısrar edince tamam dedim.Altın o zaman 25 lira falan gramı.Düğününe falan gittik, e herşey güzel.Ama düğünden 6 ay kadar sonra telefonlarımı açmaz oldu.Uzun süredir de ulaşamasım da.Ha neden anlatıyorum bunları, facebook sayfasında "trader" yazmış.İçimden yemişim senin gibi traderı diye mesaj atmak geliyor, zibidi herif...Altın 25 ten 72 ye gelmiş...
Bunlar böyle, bütün gün süründürür tek barda halleder...
Vay anasını ben yukarı beklerken, pala aşağı bastı... Alacağın olsun pala, Stro tebrikler...
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
sistem 78500 den flat dedi(5 daklık sat verdi)
ardından 78325 den sistem sat dedi(15 daklık da sat dedi)..
hedef 76000 olsun..![]()
Bu kadar kolay olabilir mi saruman?
![]()
BANGA mühim
manyak bir bar,haber gelmezse iyidir... 1.500 puanlık barları,5 daklık bile yakalayamıyor..bar doluncaya kadar olan oluyor.
selam gençler, palayı yine kandırmışsınız, teprik ederim........
Fenerbahçe kupa almak için Çin'e gidecekmiş. Türk malı olmadı, Çin malı da olsa bir kupamız olsun diyorlarmış.
abka dostum, 5 ve 15 dk'lık sat oldu, diğer periyotlar nasıl?
Fenerbahçe kupa almak için Çin'e gidecekmiş. Türk malı olmadı, Çin malı da olsa bir kupamız olsun diyorlarmış.
içimdeki lonklama arzusunu bastıramıyorum, üvvvvv
gıllanmıyorum dersem yalan olur
BANGA mühim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri