...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
90xxx serisinden önce ben malımı bırakmam,...bunu daha önce çok defa söyledim, ha iner inmez, döner dönmez benim sorunum deyil,...
döner yukarıdan yeni zirveye yeniden shortlarım,..yakışan budur bana,
çanakkale geçilmez,...
bana yakışan budur,...
oradaki stopları bayağı önece yayınladım,....
arada bir saykıl engelimiz var 96300 de,..hepsi o ,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
dediğim gibi yarın olamıyacam, pt ve salı olamayabilirim, sonrasına ay başı belki bir seyahatim olabilir,...
bu manada kontrol edmeyicem şekilde pozlanmadığım da gayet iyi olmuş,..
iyi akşamlar cümleten,...
siteye bakılırsa palam stoplatmış cemil cümleyi
düşecekse bundan iyi fırsat olmaz
açılış önem kazandı ebleh etmez umarım..
eğer öyle olursa
yarın ekmek yok demektir..
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir" zenginle poker oynanmaz valla
' düşünmeden öğrenenler zayıf, öğrenirken düşünenler tehlikelidir'
bir süre yazamıyacam araya bir kurs girdi 1 hafta, sonrada bir turing olabilir,...
bana yakışan işte bu,...az risk uzun ara trade,...kısmetse şöle 86-92 arasına bakarım, deyilse 108950 den extra yaparım,,,
sanki olacak gibi medet,...bir kaç gündür analiz yapıyorum, pek ilgi çekmiyor ama bunları yapan/yapabilen de yok,..
tarih var, takvim var, yatay haftalar önden söyleniyor, grafı çiziliyor önümüze konuyor,..
ama herkes 5 liklerin hastası,...
temel şu olmalı, şöle bir düşündüm, ...
piyasadan almak deyilde, pozisyona piyasanın vermesini beklemek he???,...
ne dersin bilmiyorum,....![]()
analiz deyil resital bu,..
peh, peh,...
8 teşekkürlü analizler,...
peh, peh,...
üstad emeğine sağlık...
üstadım bundan sonra ki destek ve dirençleri vermeniz mümkün mü ... sağlıcakla kalın
kanter, 101400 ve 100800 bu ikisi yakın önem arzeden,
pijama grafta t line lar da tam 101400 üstüne geldi malum,..orası son,..101400 ayrıca bu son fake çıkışta çok işledim malumunuz, yukarıda da arada geçiyor,..101400, sa bile yatay da diye proya vurgu yapmışım, ama puro bitiyor dolayısı ile yatayda bitiyor,...
yakın 101400 ve 100850 aralığı,...
101275, 101200, 100850, 100575, 100325, 100100 bunlar hep toplu kırılım ve yoğun stop,...
bunu nerden analyacağız 1014xx üstünde kalıp kalamıyacagından, son pijama t line side oarada zaten graflarda var, ayrıca bu toplu stopları ben bir önce işledim yine,..
fekat 101400 olay burada,...
bu hal olursa toplu kırılım,....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri