Pazartesi abd tatil dolayısıyla kapalı olacak ,tatillere yükselerek girme eğilimi bu defada işleyecekmi ne dersiniz?
genelde gördğüm kadarıyla gerçek puanlar asya tarafından belli eder avrupa ile amerika fazladan puanları döndürüyorlar gibi bir takibim var ana trend çıkışlarında asya sürekli çıkış puanları yapar ana trend dönüşlerinde amerika tarafından geliyor takip ettiğim kadarıyla bu son dipleme ye bağlı yarın ve sonrasındaki asya puanları gerçek gidişatı verir bence ama özellikle inişler olsun çıkışlar olsun iki dip ile iki tepe yapıyorlar birisi gerçek birisi face olyor
bu fed yıne bır atraksıyon yapacak heralde... yada bırılerıne pıs mal cakıyolar...hayırlısı bu ay kapanısını gormek en mantıklısı gıbı...
imkb 100'de gapımı gaptırmam senaryosu gösterime girdi.
POLARİS HEDEFTİR BENİM İÇİN.
iyi tradeler dilerim...
![]()
3,1,6,5
5,4,1
5,1
1,3
5,3,6,10,4
13,6,2,3,5,4,1
ben
3,1
5,4
5
1,3
5,3,6,10
13,6,2,3
özetler bunlar......Bugün TRde fonun biri çıkıp Rusyaya taşımış malını....Bizimkilerden tat almaz mı oldu ne..Birazda ruslara versin bakalım...
Sert tepti 1303-7 oewden.
Sabah verilen 3 olasılıktan 2 si bunu gösteriyordu.
90 lık alım ardına yatay kapanış ardına 90 lık satış piyasanın instable olduğunu gösterir.
Bugün 90 lık satış instabilite getirirdi, tradeden en uzak durulacak durum o olabilirdi.
Şimdi durum instable değil bir 90 lık alım ardına yatay ardına 90 lık satış yok ortada
ama şimdide şöyle bir durum var.
SİSTEMLER PARAMPARÇA. GÜNÜ EN DİPDEN KAPATTIRIYOR, BİZ KAPANINCA GERİ YUKARI DÖNÜYOR AMERİKA, 2 GÜN ÖNCE AYNISI OLDU, DÜN İSE TERSİ OLDU.
AYU PİYASASINDA TRADE ETMEK ÖKÜZ PİYASADA TRADE ETMEKTEN ZORDUR TEZİMİZİ HAKLI ÇIKARIR ŞEKİLDE GELİŞİYOR HERŞEY.
AYU PİYASALAI VAHŞİDİR, ŞİDDET DALAGALARI İÇERİR, SOLUKSUZ DÜŞERSİN SONRA BİR BAKARSIN %2 ARTIYA GEÇERSİN FALAN FİLAN.
BUNA NORMAL DEMEK İSTEMEM AMA NORMAL BU.
ESAS ANORMAL 90 LIK ALIŞ ARDINA YATAY ARDINA 90 LIK SATIŞ OLSA OLURDU.
KISA SÜREDE BİRBİRİNE TERS HAREKETLER İNSTABİLTE DEMEKDİR.
İNSTABİLTE MARKET ZORKEN, 3 GÜNDÜR YAŞADIKLARIMIZ EN AZ ONUN KADAR ZORDUR.
SEN KALK GÜNÜN DİBİNDE KAPAT, AMERİKA KALKSIN ARTIYA DÖNSÜN, HOP GAP, DÜNDE TERSİ TR AŞAĞI GAPLE AÇMIŞTI.
BU YÜZDEN DİYORUM UZAK DURUN BORSADAN, ÖZELLİKLE TRADE KISMINDAN.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
3 sayımda değişiklik yoktur, dedikki biraz dalga bize bunun hangisi olduğunu gösterecek.
1291 sert altı birine yönlendirecek, 1328 geçilmesi ikisine yönlendirecek, 1343 geçilmesi ikisinden birine yönlendirecek, 1343 geçilmemesi yine birine yönlendirecek.
Net olan birşey var. ii yada 4 dür.
4 ABC ise 1328 geçilecek üçgenle ya da zigzagla ama 1343 geçilmeyecek. 4A NIN 1328 olduğu durum, bugününde 4 B OLDUĞU DURUM.
ii ise hem 1328 hem 1343 geçilecek, market mayısın 2/3 ünü geri alacak.
1328 4A DEĞİL 4C İSE 1291 DARBE YİYECEK.
tarih olarak 12 haziran dibe ya da tepeye gelmesi bize fikir verecek orada da sorun papatya değil bradley olması, bradley papatyaya göre hem çalışma hemde erken ya da geç çalışmakla ünlü.
Bakacağız bakalım.
Değerlerden ise daha net, 1303 oew sınırlarıyla anahtar.
ALTIN 1555 ANAHTAR HAFTALIK KAPANIŞ BAZINDA.
GÜMÜŞ 27.20 BORUSAL OLDU BUGÜN.
JELİBON.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Bi de biraz yorumlu yazalım.
İpucu verdik dedikki:
Altın kontrat kapanış var eğilim aşağıdır.
Biz bu manipilatörün ciğerini biliyoruz, ne denildiyse o olmuştur.
Evet 14-16-17 almıştır ve sert atak yapmıştır ama eğilimi olan kontrat kapanışına da eğilim yönünde gelmiştir.
Eğilim gerçek olsun diye de gerekli haberler başarıyla yapılmıştır.
Burada endeksler bir kez daha altın gümüş palasının kurbanı dır elbette, ama biz bunu yazdık önceden. hem değerleriyle hem tarihleriyle hem de taa hafta başında.
Şimdi manipilatör bunda haklı çıkar yolu yoktur, para onda, kontrat nerde isterlerse orada kapanır, biraz içinde olsanız bu değeri tahmin etmek zor değildir.
Manipilatör burada yine istediğini aldı. Almaması beklenilmez zaten.
Esas kontrat kapanışından sonra ne olacak mesele o dur?
Bugünkü kontrat kapanışından sonra dip alçaltma büyük sorun olur. Evet altın gümüş long ama çok temkin olmalı. 14-16-17 ardına, 20 72 saatler yükselen dip kalmalı. Alçaltma büyük uyarı verir.
burada kontrat için altın gümüş için istenilen yaratıldı ve iş bitti, fazlası herkesi bozar ve uyarı olur. Asla geçen hafta dibi altına gelinmemelidir. 1555 ise haftalık kapanış bazında kaybedilmemelidir.
Jelibon.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri