şöleki,
şöleki,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Dün ve bugün alınan 95.050 maliyetli longlar için 96.000'e short yazarak karı alıp bekleme modundayım yukarısı için adı belli midir? Dun gidemediğini bugün de gider mi? Okuduğum anladıklarımdan yukarısı var ama bir kez daha aşağı gelme durumu var mıdır? Düşüncelerinizi paylaşabilirseniz sevinirim. Teşekkürler...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
sevgili deniz,...
yuakarıdan senin için tekrar:
bu,
yükselme eğiliminde olan fiyatların bir noktadan sonra aşağı eğimli alt bantla buluşarak banttan içeri dalması demek,
neden yaşamak için,..
işte bu yaşam yeni bir durumu taımlayacak ilerleyende,
bu tanım muhtemelen
sp 2 t si ile bant içi,
sp 2 d si ile bant dışı olacak,
ama öncelik bant içine girmek,
bunun İÇUN
biraz indik aşağı kayacak, biraz daa fiyatlar yukarı çkacak
çok teşekkür ederim sayın indregandi hocam, eline emeğine sağlık.
zaman belli nolduğuna gore buradan 4 hafta sonrasına gol atmak istersek,
sp 2t sinden sonra,
sp 2 d sinde düşen fiyatlar,
15 ten kalan bu 2 hafta boyunca yeni dip yapmaaaazzzzz ise,....
sp 9 t sinde kasım ortasını bulur en az,...
bu meyanda göğüslediğimiz ratingçilere ilaveten,
kıprıstan obamaya geçecek olan taip içun Obama ile yeni anlaşmalar yapacak demektir,
bu da para demek, o da olmayan ekonominin döndürülmesi,
yumuşak uslupla siyaset satışı diyorum, ağır üslup haliylen ülkenin.....
işte bu para yı yabancı önceden satın alacak,
bu olursa o da 107150 demek,...
şimdilik once şu sıra başbakan tepkisi,..
Başarılı bir VOB çuyum.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
[/quote]
şimdi mor dün kendini gösterdi akşam GRAFINI verdim,..
Bu gün kırmızı seans biri frenlEdi SEANS ARASI verdim,
seans 2 hareketi bu kırmızdan yol alacak ve bant yorumlarımla ilgili geriye kalan KISIM,
kırmızı YELPAZERLERİN İLERİYE DORU birbirini kestiği yerLER muhtemelen aşağı düşen alt bantın fiyatları BANT içine alacağı saha VE RAKAMLAR olacak,
oraya kadar bu çıkış tepki yani,
oradan sonra,
yani bu haftadan ziyade önümüzdeki hafta,
yani sp nin 2 tsinin son t sinde,
ak VE kara,
güçlülük güçsüzlük,
fiyatlardan belli olr,
zira o haftadaki güçle
sp 2 d sine gireceğiz,
yukarıda dediğim gibi,
taban yukarıda kalırsa kasım ortası,
kalmaz ise,
hoşgeldin ayucum
şimdi mor dün kendini gösterdi akşam GRAFINI verdim,..
Bu gün kırmızı seans biri frenlEdi SEANS ARASI verdim,
seans 2 hareketi bu kırmızdan yol alacak ve bant yorumlarımla ilgili geriye kalan KISIM,
kırmızı YELPAZERLERİN İLERİYE DORU birbirini kestiği yerLER muhtemelen aşağı düşen alt bantın fiyatları BANT içine alacağı saha VE RAKAMLAR olacak,
oraya kadar bu çıkış tepki yani,
oradan sonra,
yani bu haftadan ziyade önümüzdeki hafta,
yani sp nin 2 tsinin son t sinde,
ak VE kara,
güçlülük güçsüzlük,
fiyatlardan belli olr,
zira o haftadaki güçle
sp 2 d sine gireceğiz,
yukarıda dediğim gibi,
taban yukarıda kalırsa kasım ortası,
kalmaz ise,
hoşgeldin ayucum[/quote]
üstadım selam..öncelikle eline koluna sağlık...
biraz trade yapacam demiştin nasıl gidiyor? umarım bol bol kazanırsın..
97.150 kırıldı diyebilir miyiz üstadım? ben de biraz trade işine gireyim diyorum![]()
yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir-hissiyattan ibarettir. yazdıklarımdan etkilenerek yatırım kararı vermek ciddi zararlar doğurabilir..aman diyeyim![]()
TREND HALİNDE YÜKSELİYOR,..
14:00
TD:TREND DESTEĞİ
97000
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri