piyasa acildiginda tekrar 39.500 deneyecegini tahmin ediyorum oradan cok az bir miktar short acicam.
piyasa acildiginda tekrar 39.500 deneyecegini tahmin ediyorum oradan cok az bir miktar short acicam.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
TANRIDAN TEK DILEGIM BENI SENSIZ BIRAKSIN
Günlük pasta ekleyebilecek arkadaşa şimdiden teşekkürler.
-Objektif giriş ve çıkış
-Para yönetimi
-Hareketli stoploss
Bu üçüne uymuyorsanız ne kadar paranız olursa olsun VOBda uzun vadede para kazanmanız imkansızdır.
-----------------------------------------
Burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Kayahan ortalarda gözükmüyor hayırdır?? Az çok birbirimizi tanıyoruz, geçen yıl yaz aylarından beri küresel durgunluk diye bağırıp çağırdım diğer sitede, hatta kavga bile ettim milletle. Bu adam çıkmış sokaktaki çocuğun bile global krizin farkında olduğu bir zamanda "kriz kriz" diye bağırıp çağırıyor. YTL pul olacak, bankalar batacak vs... Bu kadar da kötü niyetli olunmaz ki!
Konu Vob Trader tarafından (14.10.08 Saat 09:38 ) değiştirilmiştir.
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
eger cuma gunku islemler karsilikli degilse HATIRLATMA BAZINDA SOYLEYEYIM DOCE 14.763 TANE SHORT ACMISTI 36.130 MALIYETLE
14.763 KONTRAT BEDELINI SIFIRLAMIS DURUMDA![]()
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Teşekkürler Sn. Vob Tüccarı.![]()
-Objektif giriş ve çıkış
-Para yönetimi
-Hareketli stoploss
Bu üçüne uymuyorsanız ne kadar paranız olursa olsun VOBda uzun vadede para kazanmanız imkansızdır.
-----------------------------------------
Burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
vobtrader comak yok ..endeks ne düsyünüyosunuz ? 38500 asayasında short accayım dow futur 9545 asayasına gider ozman gece short yatcayım halen flat
Konu hexen tarafından (14.10.08 Saat 09:53 ) değiştirilmiştir.
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
hatta devamli okuyanlar bilirler sanirim pers aksamiydi mbm %3 yukari yapar dow demisti bende 8700 seyahati basladi demistim,hatta takildik birbirimize kupon yaptik diye
1 gece sonra sabahi takilmistim mbm e senin kupon yatti diye o da gulmustu 1 kupon daha yaptim demisti olay kapanmisti
kantarin topuzu denen bir olay var sen tutup adama yuzsuz dersen o da yapmamasi gerektigi halde zivanadan cikar
biz kalp kirmayiz ,kirdirmayiz bu kadar basit.
durum: biz dun duserek kapattik dunya tarihi yukselis rekoru kirdi 10 ve ustu biz dusmemize ragmen onlarin yarisi yukselisle acildik daha buyuk endeks rakamina ragmen. simdi fodw uyup bir de utanmadan dusuyorlar.
bunun mantigi varmi yoksa dilin kemigi yok gibimi aciklanmali. yoksa dun short kalanlara destek olmak istiyor py sanirim.
sistemin ekim ayında 2.000 puan zararı var..şimdilik durum bu..1 eylül 2007 den 30 eylül 2008 e kadar.13 ayda sadece nisanda 1700 puan zarar vardı..aylık ortalama 6.000 kar oluyordu.bakalım ekim nasıl bitecek..
Konu abka tarafından (14.10.08 Saat 09:58 ) değiştirilmiştir.
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri