34 EMA, 15dk.... Way canına....
34 EMA, 15dk.... Way canına....
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
cevap veriyorum
1-Herşey olabilir
2-1 inci yanıt bağlamında herşey olabilir
Abi şimdi, adam senin kullanıcı bilgilerini merkez serverdan doğruladığına göre makinenden garşı tarafa bir şey gidiyor demektir...bir şey gidebiliyorsa başka bir şey de gidebilir......ve hatta sırf bu maksatla test etmiştim: eğer bir makineden mtx e girip açık brakıp, başka bir makineden de girersen, ilk makinanın oturumunu gapatıp, ikinci makinanınkini yaşatıyor (
annadın yani.o an aynı gullancıının iki oturum açıp açmadığını da denetliyi..yani ilk oturumun canlı olduğunu sürekli check ediyi data aktaran oturumdan farklı bir oturumla) ...
Ha bu arada 2 nci soruna az sonra Sn. Aslan yanıt verecek..![]()
BANGA mühim
halojen gelip graş kelebeği atmazsa bizim shortlar badem olacak.......
Fenerbahçe kupa almak için Çin'e gidecekmiş. Türk malı olmadı, Çin malı da olsa bir kupamız olsun diyorlarmış.
ilk kısmı tamam. yani user name /pass şeysini girerken bi upload yapıyon.
sonrasındaki kısımda farklı bi yöntemle ilk oturumun canlı olup olmadığını kontrol etmesine gerek yok gibime geliyo.
ikinci oturum isteği geldiği anda, "tüm oturumları kapa, master oturum request'i geldi" deyip diğer ip'lere data akışını kes gibi bi komutla ilk oturumları kapatıyo olabilir.
ama şu var, oturum canlı olduğu sürece ara ara belli paketlerle user/pass ikilisini kontrol ediyo olabilir.
benim 2. sorum da bununla alakalı zaten. user/pass ikilisinin kontrol edilmesi için gerekli paket büyüklüğünü öğrenip, bilgisayarıma kuracağım bir programla, matriksin ne kadar upload yaptığını, böylece user/pass ikilisinden başka bir bilgileri de kendine çekip çekmediğini kontol edicem.
vay be ben olmuşum galiba.
benden iyi paranoyak olur hee![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
libya operasyonuna destekmi verdik ki ?
hani kurşun sıkmak yoktu kardeşe ?
tuhaf tuhaf haberler düşüyor hayır olsun..
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri