Herkes yeri geldiğinde lada ya binebilmeli, o yerelerdeyiz artık, yoksa jibini sürecek yol bulamassın molz ve enkaz yığınlarından, alooooooooo......
Herkes yeri geldiğinde lada ya binebilmeli, o yerelerdeyiz artık, yoksa jibini sürecek yol bulamassın molz ve enkaz yığınlarından, alooooooooo......
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
şu dakka itibarı ile....hop oturup hop kalkanlar....londradaki usaglar....ince kıvrak ve talancı ingiliz ceddlerinin kodugu genlerle....
lem IMF parası yoksa....dolar 2 pangınota giderse...secim filan derlerse....arap fonlar bizden önce satarsa diye....gıvrım gıvrım gıvrasmakta....elleri karıncalanmakta....
Artık eski yüce kavramlar,etik ve ahlaki değerler kalmadı...Varsa yoksa patronun pozisyonu...![]()
pala milimetrik hesaplar yapiyi. şurayı kırar buraya verir oradan salarım diyor. kapısına kulağımı kodum dinledim . anahtar deliğinden gözledim. masada da satır vardı. satırlı manyak.
this is a war between good and bad, mert and namert - kha
hedef 64200....satırı katırı bilmem....bugün görülecek... o kadder........
az önce son cort fırsatı görüldü....gömün gitsin artık.....
erdogan konusma yapıyor nasıl ıyı oldugumuzu anlatıyor
bir iç dinamik...çok önemli bu....neden slow degilime....sebeblerden biri...
marta girişte 169 000 kontratla girdik....fiyat 61 300 dü....
şimdi....211 000 kontrat var....fiyat arttıkca kontrat artıyor...BU TEHLİKELİ....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri