hahaha, seviyorum palayi![]()
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
NUNİ,
15 dklık graflarda senden bir sürü var ha...üwww
BANGA mühim
Full longları hafifledim 78100 den
Long devam long![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Umut var..amma fiyatın 77675 altına inmesi ve en alttaki NUNU lu indikin de 500 ün altına inmesi...şık bir dönüş olabilir..olmayabilirde
![]()
BANGA mühim
İki gündür taktiği buldum en sonunda
Yukarı gitmekte inadediyor madem düşükten fulleycen longları müsait yerden hafifleyecenher daim long taşıyacam
Kral trade![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
galdıraç arttırdığım taze şortları arada onlar 400 puan kara geçince kapatsam eyi olacaydı..over kaldıraç kullanınca genelde kapatırım kara geçince tazeleri ama yapmdım..basiret bağlanmasımıdır nedir..üwww...emekdar patrona da olduyud..üww
BANGA mühim
Aha düşüyor
Düşsünde longları fulleyelim akşama elimiz boş dönmek ayıbolur
Bas pala bas aşağıya
Long devam Long![]()
Hun İmparatoru ATİLLA
Yok sinyalmiş yok shortmuş yok çift yönlü trade iyimiş vs...vs.... boş iş
Şimdi short yaparsın tutar ralli yapar bakar kalırsın...
Yön yukarıysa tek yönlü trade en iyisi
Long devam long
Hun İmparatoru ATİLLA
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri