abd işsizlik maaşı başvuruları piyasayı düzeltmeye yeter mi?
abd işsizlik maaşı başvuruları piyasayı düzeltmeye yeter mi?
sayın saraylı 15 mn de böle bişeyler çıktı.teyit liütfen.
![]()
HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarımı ciddiye almayın sadece sohbet ve dostluk adınadır.baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ,zaten başlamadan mefta olmuştur.
yatırım danışmanlığı ise hiç içermez.,değildirde zaten.Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
c dalgası için düşeceğiz bu doğru.sadece iç dalga sayımlarında oluşan minut yapıyı kastedmiştim.eğer öyleyse 75100-200 gibi yukarı salınımdan sonra sizin bahsettiğiniz hedefe ineceğimizi düşünüyorum.asıl canlı düşüş içinde yarın kapanışa doğru olacak diyede düşünmekteyim.teşekkürler,kolay gelsin.izleyeleyelim bakalım.
yazdıklarımı ciddiye almayın sadece sohbet ve dostluk adınadır.baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ,zaten başlamadan mefta olmuştur.
yatırım danışmanlığı ise hiç içermez.,değildirde zaten.Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
arkadaşlar yıllık dalgalanma haritamızı bi kenara alın koyun,2012 sonuna kadar olası fiayat değerleridir.belki işinize yarayabilir.
![]()
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
-i- in içini itki sayamadığım için mor sayım öne geçti.
![]()
eski nickim:trader38
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
sayın saraylı gecmis olsun.
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri