nasıl bekliyorlar spyi görüyorsunuz, başka yakıt yok çünkü,...
ve mutlaka biliyorlardır davranışını,...
nasıl bekliyorlar spyi görüyorsunuz, başka yakıt yok çünkü,...
ve mutlaka biliyorlardır davranışını,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
onun içun zaman yazılarımıa dikkat edin, sp nin başka ilacı yok,...
bu zamanı haftalık yerine daha küçük verirsek yanılma ihtimalimiz artar,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Ustadim öncelikle ellerine saglik.. 103.200 hedefli long actim 102.100 den bakalim kismet...
yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir-hissiyattan ibarettir. yazdıklarımdan etkilenerek yatırım kararı vermek ciddi zararlar doğurabilir..aman diyeyim![]()
şimdi tabi orada son overlup analizleride önem arz etti,...
mesala 15 haftalık düşüş parkurunun tam 7 haftasını overlup yaptığından bunlar düşüşe yansımadığı gibi, küçük zirve zorlamaları yapabildi,...
ama 8, 9, 10, 11 haftalardan itibaren ,
8 Müslüman aleminin bayramına gol oldu,...ve bunlar kapalıyken, 9 haftada düşük sp ye cezalandırıldılar, koymaz hepsi petro dolar,...
9 sp de düşüş almamıza rağmen perşembe ve cuma imdada yetişti çeyrek hafta oluşu,
üstelik tarım dışından modifiye yaptılar,
şimdi 10 ve 11 düşüş yönünde baskı oluştrmalı,
12,13 rahatlama yapmalı,
14,15 final düşüşü olup 15 lik bölümü kapatmalı,
10 cu haftadayız,..bu gün pazartesi ve ben en geç çarşambaya kadar bu tarım dışının etkisinin kalkacağını düşünüyorum,...
osman ağam bende 100825 den extrem shortu kapattım,...şimdi yeni extrem içun bekliyorum,...
103325 yakın olmak işime gelen,...
bu gün bir denedim 200 puvan aldım kapattım, zira sp aklıma geldi,..
nerde öyle borsa sp den bağımsız,..
sp dötüne kadar para basmış buraya, şişirmiş..işte o buradan bunları öncelik disturb etmeli,..
102850/900, ve 107150 iki macro yer o nedenle,..short içun,...92725 referanslı,
ayrıca disturb içun cb 10 ağustosuda pozisyonellik açısından uygun
5 lik ten kıyak yapıyım,..
102300, L devam
ama verceğim değer altında 5 lik kapanış olursa L off olur yatay yada shorta döner
16:40/45 barı içun 102325, yorum aynı
102325 altında şu anda kapatırsa 16:45 e şu demek 102025 denemek istiyor
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri